17 Yaşındaki Öğrencisiyle İlişkiye Girip Müstehcen Fotoğraf İstedi

İngiltere'de Shakil Malik isimli doktor, 17 yaşındaki öğrencisiyle ilişkiye girerek kendisinden müstehcen fotoğraflar göndermesini istedi.

24.10.2020-12:14 - (Son Güncelleme: 24.10.2020-11:41) 17 Yaşındaki Öğrencisiyle İlişkiye Girip Müstehcen Fotoğraf İstedi

İngiltere'de yaşayan 3 çocuk babası doktor Shakil Malik'in ahlaksız teklifleri herkesi şaşırttı. 17 yaşındaki bir öğrencisiyle ilişkiye girerek kendisine müstehcen fotoğraf göndermesini isteyen doktor, genç kıza 'kalça masajı' teklif etti. ayrıca doktorun, genç kızın doğum gününde hediye olarak 66 sterlin gönderdiği öğrenildi.

ÜST SINIFA GEÇİRMEYİ TEKLİF ETTİ

İddialara göre doktor Malik'in tacizleri bununla sınırlı kalmadı. Malik, genç kız dışında başka bir öğrencisine de konferansta kaçamak yapmayı, kabul ettiği takdirde kendisini üst sınıfa geçirmeyi teklif etti. Öğrencinin erkek arkadaşı olduğunu söyleyerek teklifi reddetmesi üzerine sapık doktor, "Çok ilginç, o zaman en yakın arkadaşın olayım birlikte yaşayalım, her kadın kendine prenses gibi davranılmasını hak eder" dedi.

KADINSI HİSLERİN KURBANI OLDUM

17 yaşındaki kız çocuğuyla birlikte olduğunu ve ona müstehcen mesajlar attığını kabul eden Malik, 22 yaşındaki öğrenciye ahlaksız teklif yaptığı iddialarını reddederek kadınsı hilelerin kurbanı olduğunu söyledi.

CEZA ALMASI BEKLENİYOR

Doktorun çalıştığı hastanedeki bir hekim ise yaptığı incelemenin sonucunda doktor Malik'in görevini kötüye kullandığını ve suçlu olduğunu söyledi. Doktorun Aralık ayında yapılacak duruşmada ceza alması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal