103 Yaşında Coronavirüsü Yenen Kadının İlk İsteği Bira Oldu

ABD'de coronavirüsü yenen 103 yaşındaki bir kadın sosyal medya gündemine geldi. Kadının gündem olmasındaki konu ise çok farklı. Virüsü yenen kadının ilk isteği bira oldu.

30.05.2020-16:47 - (Son Güncelleme: 30.05.2020-16:49) 103 Yaşında Coronavirüsü Yenen Kadının İlk İsteği Bira Oldu

ABD’nin Massachusetts eyaletinde coronavirüs testi pozitif çıkan ve 14 gün karantinada tutulan 103 yaşındaki Jennie Stejna isimli kadın, karantinanın sonunda hastalığı yendi.

Birgün gazetesinin CBS News’ten aktardığına göre, Stejna'nın tedaviden sonra ilk isteği bira içmek oldu. Bu isteği geri çevirmek istemeyen Bakımevi çalışanları ise 103 yaşındaki Stejna'ya bira ikram ettiler. Stejna’nın bira içerken çekilen fotoğrafı sosyal medyada viral oldu. 

Konuyla ilgili olarak yerel basına açıklamalarda bulunan Stejna'nın torunu Shelley Gunn, büyükannesinin her zaman bu savaşçı kişiliğe sahip olduğunu söyledi. Gun ayrıca Stejna’nın kaldığı bakımevinde coronavirüsü yenen ilk kişi olduğunu da sözlerine ekledi. İki çocuğa, üç toruna, dört büyük toruna ve üç de büyük-büyük toruna sahip Stejna, kendisine yöneltilen "Cennet’e gitmeye hazır mısın?" sorusuna ise, "Kesinlikle evet!" diyerek cevap verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal