02.03.2021-09:38 (Son Güncelleme:02.03.2021-09:38)


1

İSTANBUL’A 2 RAYLI SİSTEM DAHA GELİYOR

İSTANBUL’A 2 RAYLI SİSTEM DAHA GELİYOR

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbullulara müjdeyi verdi. Bakan Karaismailoğlu, "İstanbul'a (Altunizade-Çamlıca ve Kazlıçeşme-Sirkeci hatları olmak üzere) iki raylı sistem hattı daha kazandırıyoruz" dedi.



2

DONALD TRUMP TEKRAR ADAY OLACAĞINA İŞARET ETTİ

DONALD TRUMP TEKRAR ADAY OLACAĞINA İŞARET ETTİ

ABD Başkanlığı'nın bitmesinin ardından ilk kez konuşan eski ABD Başkanı Donald Trump, "Onları üçüncü kez yenmeye karar verebilirim" ifadeleriyle yaptığı açıklamada 2024'te yapılacak Başkanlık seçimlerinde yeniden aday olacağına dikkat çekti.



3

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN NORMALLEŞME AÇIKLAMASI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN NORMALLEŞME AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından kademeli normalleşme sürecine ilişkin açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastalığın hızla yayıldığı bir ortamda normalleşme sürecine tamamen geçmenin veya sürdürmenin mümkün olmadığına işaret ederek, Türkiye'nin birçok devlete kıyasla coğrafi alan ve nüfus itibariyle büyük bir ülke olması nedeniyle adımların daha dikkat bir şekilde atılması gerektiğinin altını çizdi.



4

YÜZ YÜZE EĞİTİMDE SON DURUM

YÜZ YÜZE EĞİTİMDE SON DURUM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüz yüze eğitim ile ilgili açıklamasında 8 ve 12. sınıfların okula döneceğini açıkladı. Cumhurbaşkanı aynı zamanda, okul öncesi eğitimde de yüz yüze eğitime geçileceğini bildirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuyla ilgili açıklamasında "8 ve 12. sınıflarda eğitim öğretim açılacak. Düşük ve orta riskteki illerde diğer kademelerde de eğitime başlanılacaktır. Liselerdeki yüz yüze sınavlar yapılacaktır." dedi.



5

TÜRKİYE’NİN RİSK HARİTASI BELLİ OLDU

TÜRKİYE’NİN RİSK HARİTASI BELLİ OLDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, illerin risk oranıyla doğru orantılı olarak normalleşme sürecine gireceğini ifade etti. İşte illerin risk derecesine göre renklendirildiği harita.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR