01.07.2020-13:47 (Son Güncelleme:29.03.2024-08:00)


1

Evlilik çiftlerin mutluluğa attıkları en güzel adımlardan biri olsa da özellikle düğüne hazırlanmak oldukça stresli bir durumdur. Ancak düğününüzün bir toplantıdan ziyade sevdiklerinizle eğleneceğiniz bir gün olduğunu unutmayın. Düğününüzde kendinizi stresli ve panik halinde bulmak istemiyorsanız yapmanız gereken en önemli şey programlı hareket etmektir. Peki, düğünde stres yaşamamak için ne yapmak gerekir? Sizin için düğün gününüzde işinizi kolaylaştıracak önemli püf noktaları bir araya getirdik. İşte detaylar…



2

Stresin Midenizde Şişliğe Neden Olmaması İçin…

Stresin Midenizde Şişliğe Neden Olmaması İçin…

Düğünden 1 gün önce maydanoz suyu tüketebilirsiniz. Maydanoz, vücudunuzdaki su ve tuz kaybının önlenmesini sağlar. Bu sayede gaz oluşumunun da önüne geçer. Maydanoz suyu sayesinde düğün gününüzde kendinizi şiş hissetmeyeceksiniz.



3

Manikür-Pedikür İşlerini 1 Gün Önce Halledin

Manikür-Pedikür İşlerini 1 Gün Önce Halledin

Saç ve makyaj için düğün günü sabahın erken saatlerinde kuaför salonuna gidilir. Ancak tüm bu işlemler zaten yeterince uzunken üzerine bir de manikür ve pedikür eklenince süre daha da uzayabilir. Bu nedenle düğün gününüzde kuaförde uzun saatler harcamamak için manikür ve pedikür işlerini bir gün önceden halletmenizde fayda var.



4

Düğün Ayakkabılarınızla Prova Yapın

Düğün Ayakkabılarınızla Prova Yapın

Düğünde giyeceğiniz ayakkabılarla mutlaka bir gün önceden prova yapın. Bu sayede ayakkabıda ayaklarınızın şeklini alır ve düğündeyken ayaklarınızı daha rahat hissedersiniz.



5

Rahatlatıcı Bitki Çayları Tüketin

Rahatlatıcı Bitki Çayları Tüketin

Eğer kendinizi çok fazla stresli ve telaşlı hissediyorsanız hem zihninizi hem de bedeninizi yatıştırmanıza yardımcı olacak sakinleştirici özelliğe sahip olan bitki çaylarından tüketebilirsiniz.



6

Sevdiğiniz Kişilerle Vakit Geçirin

Sevdiğiniz Kişilerle Vakit Geçirin

Düğünden bir gün önce mutlaka sevdiğiniz, gülüp, eğlenebileceğiniz dostlarınızla vakit geçirin. Bu sayede stresinizi azaltabilir, kafanızı dağıtabilirsiniz.



7

Son Olarak Kaliteli Uyku Şart

Son Olarak Kaliteli Uyku Şart

Stres, heyecan ve kafandaki binbir düşünce uykuya dalmanı ne kadar zorlaştırsa da düğünden önceki gece kaliteli ve dinlendirici bir uyku uyumanızda fayda var. Uykuya dalmakta zorlanıyorsanız yastığınıza 1-2 damla lavanta esansı damlatabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR