02.07.2022-10:27 (Son Güncelleme:02.07.2022-12:58)


1

Vajinusmus

Vajinusmus

Elbette ki ilk olarak kadınların sorunu olan vajinusmus ile başlayalım. Kadının kendini psikolojik ve fizyolojik olarak cinsel ilişkiye hazırlayamamasına vajinusmus denir.



2

Doktora görünmeli

Doktora görünmeli

Bu durumda yapılacak ilk şey erkeğin anlayışlı kadınınsa sakin olmasıdır. En kısa zamanda kadın bu hastalığı için doktora görünmeli.



3

Sıcak bir duş alın

Sıcak bir duş alın

Diyelim ki böyle bir sorununuz yok o zaman ne yapmanız lazım? İlk olarak sıcak bir duş alıp gevşemenizi sağlayın. Kendi iç güdülerinizi kullanarak, düğün gecesini törensel bir niteliğe büründürmeden birbirinize teslim olabilirsiniz.



4

Stres yaşanabilir

Stres yaşanabilir

Düğün stres ve yorgunluk keyfinizi kaçırabilir ve stresli olmanıza neden olabilir. Stresli ve yorgun hissediyorsanız ilk gece eşinize sarılıp uyumayı da tercih edebilirsiniz. Hem bu durumda ilk gece stresini de yaşamamış olursunuz.



5

Başbaşa kalınmalı

Başbaşa kalınmalı

Başbaşa kalmalısınız. Önceden gelin ve damat genelde kayınvalide ya da büyüklerin gözetimi arkasında birlikte olmaya çalışırdı. Neyse ki bu gelenek çoğu yerde son buldu. Eşinizle baş başa kalın ve önce birbirinizi sonra da vücutlarınızı keşfedin.



6

Saygı önemli

Saygı önemli

Çekingen ve utangaç bir yapınız varsa evlendiğiniz ilk gece ona farklı bir yanınızı gösterin. Unutmayın! Siz ne kadar özen ve istediğinizi gösterirseniz o, size daha çok saygı duyacaktır. Tabii bunu yapacağım diye de kendinizi olmadığınız birisi olarak göstermeye çalışmayın.



7

Cinsel sorulardan çekinmeyin

Cinsel sorulardan çekinmeyin

İlla ki bilmediğiniz takıldığınız şeyler olabilir bu durumda eşinize sorabilir ya da bir büyüğünüzden yardım alabilirsiniz. Cinsel sorular sormaya çekinmeyin.



8

İlk gece kanaması

İlk gece kanaması

Son olarak; aman kanamam olacak mı, ya kanamazsam diye saçma sapan şeyleri düşünmeyi bırakın. Bu sözlerim hem kadın hem de erkeğe; "kanama, bekaretin göstergesi değildir bu yüzden de ilk gece kanaması her kadında olmak zorunda değildir." Sırf bu yanlış bilgi için ne eşinizi kırın ne de kendiniz stres olun.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR