10.03.2022-12:52 (Son Güncelleme:10.03.2022-17:56)


1

Çift olayları şu şekilde anlattı, bu kişi ile bir günlük fotoğraf çekimi için anlaştık. Kendisi ile anlaşmamız Yıldız Parkı'nda çekim yapılması içindi. Kuaförün çekim için öncesinde Büyükçekmece'ye gelmesini söyledik.



2

Anlaştığımız saatten geç bir saatte eşi olduğunu sandığım bir beyfendi ile beraber gelip kuaförde bir kaç poz aldıktan sonra çekime çıkınca bizi ararsınız deyip ortadan kayboldular.



3

Kuaförden çıktığımızda gelip Yıldız Parkı'nın ohalden dolayı kapalı olduğunu öğrendik. Biz o zaman Beylerbeyi'nde veya Atatürk Arberatum'unda çekim yapmak istediğimizi söylediğimizde kendisi bu civarlarda çok iyi bir yer olduğunu belirterek ve çok ısrar ederek bizi sahilde çöp dolu, etrafında metruk binaların olduğu boş bir arsaya getirdi.



4

Etraftaki metruk binalara girip çıkan şahıslar yüzünden kendimizi öyle bir günde hiç güvende hissetmemizin yanı sıra etrafın çöp dolu olduğunu fark ettik.



5

Fotoğrafçı hanım fotoğrafta çöplerin çıkmayacağını öne sürerek ısrarına devam etti. Biz de kendisine güvenerek çekimlere devam ettik. Bize gelen fotoğrafların bir kısmını paylaşıyorum.'



6

Çift başlarına gelen bu olay yüzünden oldukça üzgün. En mutlu günlerinde böyle bir olay yaşamak istemediklerini ifade ettiler.



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR