Dudak Vitamini Nedir?

Dolgun ve bakımlı dudaklara sahip olmak her kadın için önemlidir. Ancak dolgu gibi estetik işlemler pahalı ve her zaman istenilen etkiyi sağlamamaktadır. Ancak son zamanlarda ortaya çıkan dudak vitamini dikkat çekiyor. Peki dudak vitamini nedir? Dudak vitamini nasıl uygulanır?

26.01.2021-10:36 - (Son Güncelleme: 26.01.2021-10:36) Dudak Vitamini Nedir?

Soğuk hava, yaş ilerlemesi, hastalıklar gibi nedenlerden dolayı ortaya çıkan dudak çatlamaları kadınlar için büyük bir problem olarak görülmektedir. Sağlıksız bir görüntünün yanı sıra estetik bir görüntüden uzak olan sağlıksız dudaklar, kişinin özgüvensiz olmasına da neden olmaktadır.

Estetik müdahalelere başvurulsa da kalıcı bir çözüm sağlanmıyor. Ancak yapılan araştırmalarla birlikte vücudun vitamine ihtiyaç duyduğu gibi cildin ve dudakların da vitamine ihtiyacı olduğu ortaya çıkmıştır.

Bu nedenle estetik cerrahi ve sertifikalı güzellik merkezlerinde yeni uygulanan dudak vitamini uygulaması en çok tercih edilen uygulamalardan biri haline geldi.

DUDAK VİTAMİNİ NEDEN UYGULANIR?

Dudaklarda meydana gelen nemsizlik ve çatlamalar sonucu ortaya çıkan sağlıksız görüntü sıklıkla karşılaşılan bir durumdur. Klinik araştırmaların ortaya koyduğu bilgilere göre dudakların vitamin kaybetmesiyle oluşabilen sorunlar, dudak vitamini uygulamasıyla ortadan kalkabilir. Kalıcı olmamakla birlikte daha sağlıklı bir dudak görümüne ulaşmak mümkün.

DUDAK VİTAMİNİ NASIL UYGULANIR?

Dudak vitaminin içerisinde bulunan mannitol, hyaluronikasit, ve vitaminlerle çatlak ve vitaminsizlik giderilirken aynı zamanda dudaklar dolgun bir görünüme sahip olmaktadır. Dolgu işlemi gibi uygulanan dudak vitamininin kalıcılığı 9 ile 12 ay arasında değişiklik göstermektedir. Uygulanan işlemin ardından şişlik ve morluk oluşması da çok nadir görülmektedir. 15 dakikada uygulanabilen dudak vitamini, dudakların sağlıklı bir görümüne kazanmasına yardımcı olmaktadır. Uygulama ardından sosyal hayata geçiş hemen sağladığı gibi ilk 24 saat içerisinde yiyecek ve içecek düzeninde de önemli olduğu bilinmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal