Dudak kontürü nedir, nasıl yapılır? Dudakları dolgun gösteren dudak kontürünün püf noktaları

İlk bakışta ilgi çeken dolgun dudaklar birçok kadının istediği bir görünümdür. Pek çok kadın bu görünüme sahip olmak için estetik yöntemlere başvurmaktadır. Eğer dudaklarınıza müdahale uygulatmadan doğal bir işlem ile bunu yapmak istiyorsanız dudak kontürü ile dolgun dudaklara sahip olabilirsiniz.

16.02.2019-10:46 - (Son Güncelleme: 02.03.2022-12:34) Dudak kontürü nedir, nasıl yapılır? Dudakları dolgun gösteren dudak kontürünün püf noktaları

Dolgun dudaklar pek çok kadının isteğidir. Çoğu kadın bunun için estetik müdahalelere başvurmaktadır fakat dudaklarınızı dolgun gösterecek doğal yöntemler de mevcuttur. Bu yöntemlerden biri de dudak kontürüdür. Dudaklarınıza uygulayacağınız bu doğal yöntem ile estetiğe başvurmadan dolgun bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Dudak kalemi seçimi işin püf noktası...

Dudak kontürünün en önemli aşaması dudak kalemi seçimidir. Dudak kaleminin rengi süreceğiniz rujun rengiyle uyum olmalıdır bunun için nude tonlar önerilmektedir. Dudak çevresini belirlemek ise ikinci önemli aşamadır. Daha dolgun dudaklara sahip olmak için dolgunlaştırma işlemi dudak kenarlarına uygulanmalıdır. 

Dudak kontürü nasıl yapılır?

Dudak makyajının iyi görünüm yaratmasını istiyorsanız kapatıcı ile dudak kenarlarınızı temizleyebilirsiniz. Kırmızı ruj seçimi dudakları her zaman olduğundan daha dolgun göstermektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal