Dr. Fevzi Özgönül Kimdir?

Dr. Fevzi Özgönül, 18 Mayıs'ta Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının konuğu oldu. Peki, Dr. Fevzi Özgönül kimdir, Dr. Fevzi Özgönül'ün uzmanlığı nedir?

18.05.2021-11:37 - (Son Güncelleme: 18.05.2021-11:37) Dr. Fevzi Özgönül Kimdir?

1979 tarihinde Akdeniz Üniversitesi Antalya Tıp Fakültesi'nde tıp eğitimi alan Dr. Fevzi Özgönül, 18 Mayıs Salı günü Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oluyor. Peki, Dr. Fevzi Özgönül kimdir?

DR. FEVZİ ÖZGÖNÜL KİMDİR?

1962 tarihinde İzmir şehrinde dünyaya gelen Fevzi Özgönül, ilköğrenimini Müdafaa-i Hukuk İlkokulu, orta ve lise öğrenimini ise İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamlamıştır. 1979 tarihi içerisinde Akdeniz Üniversitesi Antalya Tıp Fakültesi'nde tıp eğitimine başlamış olan Özgönül, 1985 tarihinde ailesinin 37. beyaz önlüklü bireyi olacak şekilde okuldan mezun olmuştur. 

1985 ve 1987 taihleri arasında Mersin Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde mecburi hizmetini yapmış ve 1987-1989 tarihleri arasında da Kıbrıs'ın Magosa şehrinde askerlik görevini tabip asteğmen olarak tamamlamıştır. 1989- 2005 tarihleri arasında İzmir'in Çeşme ilçesinde aile hekimliği görevinde bulunmuş olan Özgönül, aynı zamanda da 1995 tarihinden itibaren Çeşme Altın Yunus Turistik Tesisleri sağlıklı yaşam ve zayıflama biriminde sorumlu hekim olarak görevde bulunmuştur.

DR. FEVZİ ÖZGÖNÜL'ÜN UZMANLIĞI NE?

2002 tarihinden itibaren de Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyeliğinden emekli olmuş olan babası Prof. Dr. Hamit Özgönül (fizyoloji ve spor hekimliği uzmanı) ile birlikte obezite araştırmaları yapmaya başlamıştır. Çalışmalarına, teyzesi Prof. Dr. Nevbahar Taneli ve eniştesi olan Prof. Dr. Baha Taneli de beslenme ve gastroenteroloji dalında destek olup katkı vermeye başladı. 

KARBOKSİPUNKTUR UYGULAMASI

2004 tarihinde Sağlık Bakanlığı'ndan medikal estetik uygulamalar sertifikası almaya hak kazanmıştır. Yine aynı seneler içerisinde 115 kilo olan kendi bedenini, babası ile yürüttüğü çalışmalar ışığında bir yıl içerisinde 40 kilo vererek 75 kiloya kadar indirmeyi başarmıştır. 2008 tarihinde karboksipunktur uygulamasını Tübitak'tan almış olduğu maddi destek ile birlikte dünya literatürü içerisinde araştırmasını yaptırmış ve ilk defa yapılan bir uygulama olduğu sonucunu elde etmiştir. 2008 tarihinden itibaren ise "Dr. Fevzi Özgönül Muayenehanesi" ismi altında Beden Aklıyla Zayıflama Modeli’ni kurmuştur. Kurduğu yıldan itibaren günümüze dek 10.000'in üzerinde hastanın tedavisini gerçekleştirmeyi başarmış ve büyük bir bölümünde de çok büyük bir başarı elde edilmiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal