23.06.2018-18:39 (Son Güncelleme:29.03.2024-13:57)


1

Elbette ki genel görüntü ve imaj sadece saç sakal tıraşı ya da kıyafet ile ölçülmez. Başka aksesuarlar, trend öğeleri ya da değişik unsurlar da burada devreye girer. Hele ki son yıllarda alıp başını giden bir trend olarak dövme yaptırılması elbette ki kendini gösterir. İşte farklı erkek dövme modelleri



2

Erkeklerin daha yakışıklı ve daha özgüvenli hissetmek için dövme modellerine yönelmeleri dikkat çerken, son zamanların popüler dövme figürleri de bu bakımdan öne çıkar.



3

Dövme figürlerinin yaptırılacak bölgeye göre şekil alması ya da seçenekler arasından seçilmesi elbette ki mümkün ve mantıklı olan seçenek iken, aynı zamanda dövmenin yaptırılacağı bölgeyi seçmek de maharet ister.



4

Örnek olarak erkekler sırtlarına dövme yaptırmak isteyebilirler ve bu durum ziyadesi ile mantıklı olabilir. Çünkü sırt bölgesinde geniş bir alan vardır ve dövme ustaları buralarda daha rahat çalışırlar.



5

Bununla beraber en sık yaptırılan dövme modellerinin de ilgili bölgeye uyum sağlaması gerekmektedir. Erkeklerin sırt bölgesi için düşündükleri dövme modelleri de buna göre incelenir.



6

Pek çok erkeğin aklına ilk olarak bazı güçlü hayvanların dövmelerinin yaptırılması gelmektedir. Alanın genişliği ve uygunluğu ile beraber farklı ve güzel seçimler ile sırtın da estetik bir görünüm alması sağlanırken, aynı zamanda dövme figürleri ile de oldukça hoş bir hava yakalanabilir.



7

Burada öne çıkan bir diğer durum ise hayvan figürünün seçilmesidir. Yani erkekler, sırtlarında iri bir hayvan görmek isterlerse aslan gibi, yırtıcı kuş ya da kartal gibi bazı seçenekleri değerlendirebilirler.



8

Böylelikle de erkeğin sırt kısmının çok daha hoş bir görünüm aldığı söylenebilir.



9

Öte yandan sadece hayvan figürleri değil, zar ya da poker kağıdı veya pulu gibi imgeler de dövme modeli olarak öne çıkabilir. Bununla beraber değişik alternatifler de seçilebilirken, yıldız veya bulut simgeleri de erkeğin sırt kısmı için ideal olabilir.



10

Kimi erkekler ise sadece sevdiklerinin isimlerini bu bölgeye kazıtabilirler. Örnek olarak sırt kısmından kocaman bir isim olan erkek, muhtemelen eşinin ya da çocuklarının isimlerini buraya nakşettirmiştir.



11

Ek olarak mitolojik figürler ile daha farklı çalışmalar da sırt kısma dövme olarak yaptırılabilir. Daha uyumlu ve estetik görünen sırtlarda bu dövmeler oldukça iyi etkiler bırakırken, sırt ya da omuzlarını pek beğenmeyen erkekler için de söz konusu dövmeler tercih edilebilir.



12

Dilerseniz siz de istediğiniz zaman bu dövmelerden yaptırabilir, en kısa sürede de sonuç alarak kendinizi yenileyebilirsiniz.



13



14



15



16

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR