Döviz Kurlarının Yükselişleri Durdurulamıyor!

ABD'de bugün yapılacak seçim öncesi dolar ile euro değer kazanmayı sürdürüyor. Dolar 8,45 ile euro da 9,85 ile bütün zamanların en yüksek düzeyine ulaştı.

03.11.2020-10:39 - (Son Güncelleme: 03.11.2020-10:37) Döviz Kurlarının Yükselişleri Durdurulamıyor!

Geçen gün 8,43'ten kapanış yapan dolar, bugün de artışla başladı.

ABD'de Donald Trump ile Joe Biden'ın karşı karşıya olacağı bugün yapılacak seçim öncesi kur değer kazanmayı sürdürüyor. Saat 09.35 itibariyle kur 8,45 ile bütün zamanların en yüksek düzeyinde yer alıyor.

EURO TARİHİ ZİRVEYİ GÖRDÜ!

Dolarda meydana gelen artışla paralel olarak euroda da bunun gibi bir durum var. Güne artışla başlayan euro şu dakikalarda 9,85 ile tarihi zirveye ulaştı.

ABD SEÇİMLERİ

Bugün yurtiçinde TÜİK'in (Türkiye İstatistik Kurumu) saat 10.00'da açıkladığı ekim ayı enflasyon değerlerinde olacak. Dünyada da koronavirüs pandemisinin etkileri bütün şiddetiyle hissedilirken dikkatler ABD Başkanlık seçimlerinde olacak.

Piyasalar Demokrat Joe Biden'ın zaferini fiyatlamış halde. Fakat asıl kritik olan kimin kazandığı değil de seçimlerin hızlı ve sükunetle neticeye ulaşması.

Sonuçlara 2 taraftan gelecek itirazlar ve meydana gelebilecek sokak hadiseleri yatırımcının koronavirüs salgını sebebiyle zaten düşük olan yatırım arzusunu daha da azaltacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal