19.10.2019-15:58 (Son Güncelleme:25.04.2024-17:22)


1

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ünlü oyuncu Doğa Rutkay , yine çok konuşulan bir paylaşımda bulundu. Instagram hesabında ağzından balonlar çıkartan ve sonunda boğulan bir animasyon yayınlayan Rutkay, dedikodunun zararlarına dikkat çekti.



2

Kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum alan güzel oyuncu, paylaşımının altına düştüğü şu notla dikkat çekti:



3

"Zehirli sözler, çirkin dedikodular, son moda gıybetler, bilmeden yorumlamak, boş konuşmak, laf olsun diye uydurmak, karşındakini karalamak, sözle eziyet etmek, ağzından çıkanı duymamak.



4

İzlerken bunlar geçti içimden. Sonunda hepsiyle boğuluverir insan. Kendi kendine hem de. Tümüyle kendi sözleriyle. Döner döner gelir bulur seni. Yapma.



5

İyilik güzellik insanın içinden gelir. Konuştukları düşündükleri çirkinleştirir insanı. Güzelleşmek sözlerle fikirlerle bilgiyle sanatla inandığın hislerle olur. Güzelleştiğimiz bir gün olsun dileğiyle..."



6

Güzel oyuncunun bir takipçisi, Rutkay'ın sözlerine hak vererek şu yorumda bulundu: "Yalan yanlış bir iki laf edersin... Öyle bir hale gelirsiniz ki aynı resimdeki gibi sizi sarar boğar"



7

Başka bir takipçisi ise oyuncuyu takdir ederek "Anlatılmak istenen net anlatılmış süpersin Doğacığım" yorumunu yaptı.



8

İşte oyuncu Doğa Rutkay'ın çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından yoğun ilgi gören o paylaşımı...



9

Sosyal medyayı aktif kullanan Rutkay geçtiğimiz günlerde de Dünya Kız Çocukları Günü'ne özel yaptığı paylaşımla tüm dikkatleri üzerine toplamıştı. Kızı Piraye'nin fotoğrafını yayınlayan oyuncu şu notu düşmüştü:



10

'İSTEDİĞİ GİBİ GİYİNECEK'

'İSTEDİĞİ GİBİ GİYİNECEK'

"Kız çocukları hayattır! Kız çocukları sevgidir, berekettir! Sonsuz bir deniz, evin kıymetidir. Ellerini sürme! Dilinle kirletme! Onlara dokunma! Canını yakma! Gelin değil onlar! Sana karı değil, hizmetçi değil! Dilediği gibi oynayacak gülecek. İstediği gibi giyinecek! Okula gidecek! Şarkı söyleyecek, dans edecek! Paşa keyfinin istediğini söyleyecek! Kalbinin istediğinin derdini dinleyecek!



11

İster masa kuracak, canı sıkkınsa oturup ağlayacak! Kimi isterse onu sevecek! Yüreğinin sesine gidecek! Kimi severse ona eşim diyecek! Neyi ne zaman nerede istediğine o karar verecek! Çocuklar dünya harikasıdır! Senin sayende tattım kız bebek sevgisini. Piraye’m...Senin nezdinde tüm çiçeklerimize kutlu olsun!"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr