Dışarıdan Yiyecek Getirme Kavgası! Çağlayan'daki Börekçide Sandalyeler Havada Uçuştu

Yanında kahvaltılıkla bir börekçiye giren şahıs, işyeri sahibi tarafından dışarı atıldıktan kısa bir süre sonra yanına arkadaşlarını da toplayarak börekçide olay çıkardı. Kavga anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

13.10.2021-17:20 - (Son Güncelleme: 13.10.2021-18:22) Dışarıdan Yiyecek Getirme Kavgası! Çağlayan'daki Börekçide Sandalyeler Havada Uçuştu

Çağlayan'da yaşanan olayda bir börekçiye, yanında kahvaltılık alıp giren şahsı, iş yeri sahibi ‘dışarıdan yiyecek getiremezsin’ diyerek iş yerinden kovmak istedi. Yapılan iddialara göre, börekçinin elinde başka bir yerden alınmış böreklerle dükkana giren şahsı önce uyardığı daha sonra uyarıları kale almayan şahsı yumruklayarak dükkanından attığı anlaşılıyor. Kısa bir süre sonra arkadaşlarıyla birlikte börekçiye tekrar gelen şahıs olay çıkartınca ortalık karışıyor.

YUMRUK YİYEN ŞAHIS, ARKADAŞLARINI TOPLAYIP BÖREKÇİYİ BİRBİRİNE KATIYOR

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde sandalyeler havada uçuşurken, diğer müşterilerin de korku içinde sağa sola kaçıştıkları görüldü. Saniye saniye kaydedilen kavgada kimim kime vurduğu belli olmazken hassas börekçinin iş yeri adeta savaş alanına döndü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal