Dilovası Belediyesi Lise Öğrencilerine Ulaşımı Ücretsiz Yaptı

Kocaeli'nin Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, göreve gelir gelmez ilk iş olarak lise öğrencilerine ulaşımı ücretsiz hale getirdi. Uygulama vatandaşları memnun etti.

29.05.2019-11:47 - (Son Güncelleme: 29.05.2019-11:43)

İstanbul'da öğrenci akbillerinde gerçekleştirilen indirim gündemi meşgul etmeyi sürdürürken Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, diğer belediyelere örnek teşkil edecek muhteşem bir işe imza attı.

YÜZDE 51'LİK KESİMİN DESTEĞİNİ ALDI

31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 51'lik kesimin oyunu toplayarak belediye başkanlığı koltuğuna geçen Hamza Şayir, vazifeye gelir gelmez ilçenin "acil" olarak tanımlanan problemlerinin çözümüne öncelik verdi.

GARAJDAKİ ARAÇLARI DEVREYE SOKTU

Bu çerçevede öğrencilerin okullarına rahat gidebilmeleri için bir formül düşünen Başkan Şayir, belediyenin garajındaki araçları devreye alarak lise öğrencilere ücretsiz servis hizmeti vermeye başladı.

VATANDAŞLAR MEMNUN

Memnuniyetle karşılanan bu uygulama için mikrofon uzatılan bir vatandaş, "Allah başkanımızdan razı olsun. Çocuklarımız için ücretsiz ulaşım hizmetini devreye alarak bizleri ziyadesiyle mesut etti. Bu sayede çocuklarımız için ayırdığımız yol parasını, aylık pazar parası olarak kullanabiliyoruz" sözlerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal