Dilan Çıtak Tatlıses ile Levent Dörter Yollarını Ayırdı!

Geçtiğimiz hafta Nişantaşı'ndaki güzellik merkezinde saldırıya uğrayan Dilan Çıtak, uzun süredir ilişki içerisinde olduğu Levent Dörter ile yollarını ayırdı.

07.04.2021-16:36 - (Son Güncelleme: 07.04.2021-16:36) Dilan Çıtak Tatlıses ile Levent Dörter Yollarını Ayırdı!

Uzun yıllardır çalkantılı birliktelik yaşayan Dilan Çıtak Tatlıses ile Levent Dörter, b,r dargın bir barışık sürdürmeye çalıştıkları ilişkilerine nokta koydular. Geçtiğimiz aylarda, evlilikle ilgili ‘Biz bu yola girmek istiyoruz ama şanssızlıklar oluyor, akışına bıraktık’ diyen müzisyen çift, fikir ayrılıkları sebebi ile yollarını ayırdılar. 

FOTOĞRAFLARI SİLDİLER

Çıtak ve Dörter, biten ilişkilerinin ardından sosyal medyada birbirlerini takip etmeyi bıraktı ve birlikte oldukları fotoğraflarını da sildi.

EVLENCEKLERDİ, ERTELEDİLER!

Bir dargın bir barışık aşıklar, geçtiğimiz yıl Eylül ayında nikah masasına oturacaklarını söylemiş ancak pandemiden dolayı düğün tarihlerini ertelemişlerdi.

‘BİR İMZALIK İŞ!’

Levent Dörter, ‘Bir imzalık işimiz var, o imzayı da en güzel anda, moraller yerine geldiğinde sizleri de şahit yaparak atmak istiyoruz’ şeklinde açıklamalarda bulundu. 

KARAKOLLUK OLMUŞTU

Şarkıcı Dilan Çıtak, geçtiğimiz çarşamba günü büyük bir şok yaşamıştı. Yabancı uyruklu dört kişilik grup, Çıtak'ın Nişantaşı'ndaki güzellik merkezinde gerginlik çıkarmıştı. Tartışma bir anda kavgaya dönüştü ve görevli bir erkek çalışan darp edilmişti. Yaşananların ardından Çıtak, hemen Harbiye Polis Merkezi'nin yolunu tuttu ve turistlerden şikayetçi olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal