28.04.2022-10:00 (Son Güncelleme:02.03.2024-16:31)


1

Didem Soydan kimdir?

Didem Soydan kimdir?

Didem Soydan, 1984 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Didem Soydan, aslen Anne tarafı Bulgaristan ve Yunanistan göçmeni, baba tarafı ise Arnavutluk'tan göç etmiş bir ailenin kız çocuğudur.



2

Üniversite dönemlerinde çalışmış olduğu Diesel'de Ümit Ünal tarafından modellik teklifi gelmesi üzerine bir ay sonra La Russie defilesinde kendisini buldu. Bu defile içerisinde birçok ünlü modacı ve fotoğrafçı tarafından da oldukça beğenildi. Modellik kariyerinde oldukça hızlı adımlar ile yükselen güzel manken Didem Soydan, Türkiye'nin birçok ünlü modacısı ile birlikte çalışma fırsatı buldu. İstanbul şehrinde düzenlenen moda haftaları kapsamı içerisinde Fashion Week defilelerinde tasarımcıların en çok aradığı ve de tercih ettiği modeller arasında ismi bulunur.



3

Bikinisin altı çözüldü

Bikinisin altı çözüldü

Didem Soydan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Soydan'ın yolda bikini altının ipleri çözüldü. Ünlü model mğdahale ederken o anlar kayıt altına alındı. Hayranları Soydana'a "ee sonunda cinsel organını gösterdin" şeklinde eleştirilerde bulundu.



4

Didem Soydan sosyal meydadan yaptığı paylaşım ile yine takipçilerinin eleştrilerine maruz kaldı. Soydan'ın paylaşımında cinsel organının göründüğü iddia edildi.



5

Stüdyen giymeden kamera karşısına geçti

Stüdyen giymeden kamera karşısına geçti

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımları ile sık sık gündeme gelen Didem Soydan, Instagram'dan yaptığı paylaşım ile takipçilerini heyecanlandırdı. Ünlü model iç çamaşırı giymediği fotoğraflarını paylaştı. Takipçilerinden yorum yağmuruna tutuldu.



6

Didem Soydan, modellik kariyerine girmesinin önceki işinde yani Diesel mağazasında sonradan modacı olan Umut Eker ile birlikte çalışıyorlardı.



7

2022 yılı itibariyle 37 yaşında olan Didem Soydan, 1.76 metre, kilosu 54 ve burcu ise koçtur. 1 Nisan 2014'te İtalya'nın Verona şehrinde düzenlenmiş olan Uluslararası Calzedonia Summer Show'da Didem Soydan da podyum aldı. Calzedonia Summer Show'da podyuma çıkmayı başaran ilk Türk mankendir.



8

Instagram hesabını aktif kullanan Soydan, son paylaştığı poz ile tepki çekti. Güzel mankenin paylaşımının altına 'iççamaşırı giymemiş, cinsel organı görünüyor' yorumları yapıldı.



9

Sevgilisi

Sevgilisi

Ünlü model bir süredir oyuncu Burak Deniz'le beraber.



10

Didem Soydan'ın dizi ve filmleri

Didem Soydan'ın dizi ve filmleri

2015/ Aşk Yeniden (İrem) (TV Dizisi) 2014/ Mutlak Adalet (Memur) (Sinema Filmi) 2013/ Güzel Çirkin (Lena) (TV Dizisi) 2013/ Aramızda Kalsın (Yelda) (TV Dizisi) 2012/ Uçurum (TV Dizisi) 2012/ Bir Hikayem Var (Sinema Filmi)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr