Didem Balçın, Kuruluş Osman Dizisine Veda Etti

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman’da bir ayrılık yaşandı. ‘Selcan Hatun’ karakterine can veren Didem Balçın, sosyal medya hesabından diziye ara verdiğini söyledi.

02.03.2021-13:16 - (Son Güncelleme: 02.03.2021-13:16) Didem Balçın, Kuruluş Osman Dizisine Veda Etti

Bozdağ Film’in yapımcılığını üstlendiği, Burak Özçivit’in başrolünde olduğu Kuruluş Osman dizisi, her Çarşamba günü ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Dizinin 47. bölümünde ise bir veda sahnesi yaşandı ve Didem Balçın, diziye ara verdiğini duyurdu.

‘TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜZERE HOŞÇAKALIN’

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan güzel oyuncu, yapımcı Mehmet Bozdağ’a, set ekibine ve oyuncu arkadaşlarına teşekkür ederek ‘Tekrar görüşünceye dek hoşçakalın’ notunu düştü.

‘BURADA BÜYÜLÜ BİR DÜNYA VAR’

Daha önce verdiği bir röportajda canlandırdığı Selcan Hatun karakteri ve Kuruluş Osman dizisiyle ilgili konuşan Didem Balçın, ‘Her set farklı bir heyecan getirir oyuncuya ama ‘Kuruluş Osman’da bir sette oynamanın ötesinde bir duyguya giriyorsun. Burada büyülü bir dünya var. Kuruluş Osman’ın setine geldiğinizde hiçbir şey yapmadan bir duyguya girmiş oluyorsunuz, o döneme gitmiş oluyorsunuz. O yüzden de burası tarif edilemeyecek kadar güzel bir yer’ ifadelerini kullanmıştı.

‘EN DEĞERLİM DEDİKLERİMDEN BİR TANESİ’

Öte yandan ‘Selcan benim için çok önemli. Bugüne kadar oynadığım roller arasında en değerlim dediklerimden bir tanesi. Onunla kurduğum bağ çok güçlü ama bu ona benzer yönlerim var anlamında değil. Onu sahiplenme anlamında bir bağ. Selcan’ın diyaloglarıyla bütünleşmiş haldeyim. Selcan Hatun, Kuruluş Osman’ın içinde bir ana figürü olarak yer edindi. Kurduğumuz bağ tarif edilemeyecek kadar çok güçlü ve zedelemeyecek bir bağ’ şeklinde konuşarak karakterini nasıl benimsediğinden bahsetmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal