01.04.2020-15:39 (Son Güncelleme:28.03.2024-23:47)


1

Saçlarınızı boyattığınızda hemen uzayıp dipleriniz gözükmeye başlıyorsa ve saç diplerinizi daha fazla kimyasala maruz bırakmak istemiyorsanız yapabileceğiniz birkaç yöntem var. Evet, doğru duydunuz! Yapacağınız saç modeli ile dibi gelmiş saçlarınızın bakımsız görünümünden kurtulabilirsiniz. Sizin için dibi gelen saçlara yepyeni bir hava katacak olan saç modellerini bir araya getirdik. İşte detaylar…



2

Yarı Toplu Saçlar

Yarı Toplu Saçlar

Yarı toplu saçlar hem saç diplerinizi saklamanızı sağlar hem de size sportif bir görünüm katar. Saçınızın önünden üçgen bir bölüm ayırın ve bu bölümü geriye doğru yatırın. Yanlardan aldığınız diğer parçalar ile birleştirmeyi deneyin. Saçlarınızın tepe kısmına biraz hacim vermek de iyi bir fikir olabilir.



3

'Topknot'

'Topknot'

Özellikle işlerinizi evden yürüttüğünüz bu dönem için daha iyi bir saç modeli yok! Topknot, birçok kişinin ihtiyaç duyduğu zamanlarda kendine çeki düzen vereceği şık ve kolay bir stil. Saçlarınızı tepeden atkuyruğu veya topuz yaparak topladığınız bu model, uzun saçlı erkekler tarafından da çok sık tercih ediliyor.



4

Karışık Saçlar

Karışık Saçlar

Saç diplerinizi gizleyebileceğiniz en iyi yöntemlerden biri de saçları karıştırmaktır. Bir maşa ya da düzleştirici yardımıyla gevşek dalgalar oluşturmak karışık saçlar elde etmenize yardımcı olabilir. İşiniz bittiğinizde, saçlarınızı sallayın ve hacmini artırmak için saç spreyi sıkabilirsiniz.



5

Dağınık Toplama

Dağınık Toplama

Saçlarınızı maşa ve ya düzleştirici yardımıyla dalgalandırdıktan sonra atkuyruğu yapıp ters yöne tarayarak kabartın. Zahmetsiz bir şekilde hem dağınık hem de şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR