Dershaneler Açılacak mı 2021?

Dershanelerin açılıp açılmayacağı, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ile belli oldu. MEB tarafından yapılan yüz yüze eğitim açıklaması ile netliğe kavuşan dershaneler açılacak mı sorusunun cevabı haberimizde. Dershaneler açılacak mı? 2021 yüz yüze eğitim detayları neler?

21.01.2021-10:58 - (Son Güncelleme: 21.01.2021-10:58) Dershaneler Açılacak mı 2021?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre yüz yüze eğitime yeniden dönüş başlayacak. Peki yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? Dershaneler ne zaman açılacak? 2021 yüz yüze eğitim detayları nelerdir?

DERSHANELER AÇILACAK MI?

Dershaneler açılacak mı sorusunun yanıtı MEB tarafından yapılan açıklamayla verildi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın son dakika açıklamasına göre yüz yüze eğitim 22 Ocak itibariyle başlıyor. Yapılan açıklamada, '8 ve 12. sınıf öğrencileri ve mezunlar için isteğe bağlı açılan destekleme ve yetiştirme kurslarında yüz yüze eğitim 22 Ocak'ta başlatılacak' denildi.

Bakanlıktan resmi okullardaki destekleme ve yetiştirme kursları, özel okullardaki takviye kursları ile özel öğretim kurslarındaki yüz yüze eğitime ilişkin iş ve işlemleri düzenleyen iki ayrı yazı illere gönderildi.

Buna göre, resmi okullarda eğitim alan 8.-12. sınıf öğrencileri ve mezunlar için isteğe bağlı açılan destekleme ve yetiştirme kursları ile özel okullardaki bu sınıflara yönelik takviye kurslarında, 12. sınıf öğrenci ve mezunlarına yönelik özel öğretim kurslarında yüz yüze eğitim 22 Ocak 2021 tarihinden itibaren başlatılacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal