25.01.2021-15:30 (Son Güncelleme:25.01.2021-15:30)


1

Çirkin olay Denizli'de meydana geldi. 14 yaşında ki kızın annesi kızının cebinde ki notu bulunca neye uğradığını şaşırdı. Hareketlerinden şüphelendiği kızının odasına giren anne. Kızının cebindeki notla dehşete düşürdü.



2

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde yaşayan Özlem U, kızı İ.U'nun hareketlerinden şüphelenince kontrol etmek için odasına girdi.



3

ANNEYE SİTEM DOLU O NOT!

ANNEYE SİTEM DOLU O NOT!

Bu sırada İ.U'yu "Anne beni en yakınından koruyamadın" yazılı notu saklamaya çalışırken yakaladı. Ardından da kızının ceplerini aradığında çok sayıda hap buldu.



4

Notu okuduktan sonra kızıyla konuşan Özlem U, iddiaya göre, aile dostları evli ve 1 çocuk babası Hulusi Ö'nün cinsel istismarına maruz kaldığını öğrendi.



5

ANNE, ŞİKAYETÇİ OLDU

ANNE, ŞİKAYETÇİ OLDU

Bunun üzerine çocuğunun intihar girişiminde bulunduğunu söyleyen Özlem Ü, Denizli Emniyet Müdürlüğüne giderek Hulusi Ö'den şikayetçi oldu.



6

Olay ile ilgili soruşturma başlatılırken, cinsel istismara maruz kaldığı iddia edilen İ.U'nun savcılık ifadesi, pedagog ile psikolog eşliğinde alındı.



7

ŞÜPHELİ SERBEST BIRAKILDI!

ŞÜPHELİ SERBEST BIRAKILDI!

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Hulusi Ö, hakkındaki iddiaları yalanladı ve sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.



8

BU İĞRENÇ OLAYLA SUÇLANAN, YAKINLARI ÇIKTI!

BU İĞRENÇ OLAYLA SUÇLANAN, YAKINLARI ÇIKTI!

Kızının yaşadıklarının etkisinden atlatamayan anne Özlem U, "Tacizci en yakınımızdaki ailece görüştüğümüz kişi çıktı. 6 yıldır tanışıyoruz. Birbirimizin evlerine gidip geliyoruz. Hatta geçen kasım ayında yeni bebeği doğdu. Evine, ziyarete gittik. Üstelik bir de onlara maddi ve manevi destek oluyorduk. Kapanan elektrik ve doğalgaz faturalarını bile ödedik. Ellerine, para bile verdik. Bunu bize, kızıma nasıl yapar" diyerek sitem etti.



9

Cinsel istismara maruz kaldığını söyleyen İ.U. ise, "'Amca' diye hitap ettiğim kişi, kucağımda bebekleri varken özel bölgelerime dokundu. İzin vermedim, ama bunu tekrar yaptı.



10

Bana bunu yapan kişinin tutuklanmasını ve cezasını çekmesini istiyorum. Serbest kalmış, tekrar karşıma çıkmasından korkuyorum" diye duygularını ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR