Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Denize İniş Yapan Uçak, Tatilcileri Korkuttu

Muğla’nın Ula ilçesinin dünyaca ünlü turistlik mahallesi olan Akyaka’nın Çınar Plajı’nda yerli ve yabancı turistlerin arasında denize iniş gerçekleştiren bir uçak tatilcileri endişelendirdi.

28.09.2019-13:53 - (Son Güncelleme: 28.09.2019-13:36)

Muğla’nın Ula ilçesinin dünyaca ünlü turistlik mahallesi olan Akyaka’nın Çınar Plajı’nda yerli ve yabancı turistlerin arasında denize iniş gerçekleştiren bir uçak tatilcileri endişelendirdi.

Meşhur turizm mahallesi olan Akyaka’nın Çınar Plajı’nda yerli ve yabancı turistlerin arasında denize iniş yapan bir bölge sakinlerini telaşlandırdı. Muğla Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri ise uçağın su almak için denize indiği açıklandı.

'SAKİN ŞEHİR' ADLI 'ULA' TELAŞLANDI

Ula’nın 'Sakin Şehir' unvanlı Akyaka Mahallesi'nde bugün akşam saatlerinde ilginç bir olay meydana geldi. Hava sıcaklığının 26, deniz suyu sıcaklığının 25 derece olduğunu fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, plajlara akın ettiler. Güneş ve denizin keyfini çıkartan tatilciler, gökyüzünden denizin ortasına alçalmaya başlayan bir uçak görünce endişelendi. Suya indikten belli bir süre sonra tekrar havalanan uçak bölge sakinlerini kısa bir süreliğine etkiledi.

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü açıklamasına göre "O uçak müdürlüğümüz bünyesinde yangın söndürmede kullanılıyor. Denizde su aldıktan sonra tekrar havalandı" ifadeleri kullanıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;