Deniz Türüç: Yarışta Devam Ediyoruz

Deplasmanda kazandıkları Rizespor karşılaşması sonra Milli futbolcu Deniz Türüç basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

30.12.2019-10:25 - (Son Güncelleme: 30.12.2019-10:21) Deniz Türüç: Yarışta Devam Ediyoruz
Süper Lig’in 17. Haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor’u 2-1 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından frikikten Fenerbahçe’nin ilk golünü atan Deniz Türüç açıklamalarda bulundu.

"SİVAS MAÇI SONRASINDA"

Sivasspor mücadalesinden sonra çok üzüldüklerini söyleyen Türüç, "Zor bir maç oldu, Rize her zaman zordur. Sivas maçından sonra ne kadar üzüldüğümüzü herkes biliyor. Kendi aramızda toplantılar yaptık ve kupa maçı dahil 3 maçı kazanmalıydık. Taraftarımız bunu hak ediyor. Golü attım, takıma katkı yaptıysam ne mutlu bana." İfadelerinde bulundu.

"TAM HAVA YAKALAMIŞKEN DEVRE ARASI GİRDİ"

Takım olarak güzel bir hava yakaladık ve seriye bağlamıştık ifadelerini söyleyen Deniz Türüç, "Kornerden kötü bir gol yedik. İkinci yarı yine iyiydik. Biraz dikkatli olsaydık 3, 4, 5 olabilirdi. Yarışta devam ediyoruz. Aslında ara kötü bir zamanda geldi, tam hava yakaladık, devre oldu. Bizi destekleyen herkese teşekkürler, ikinci yarı böyle devam etmeliyiz." Değerlendirmelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal