31.10.2019-14:03 (Son Güncelleme:29.03.2024-16:48)


1

Gazeteci Cengiz Semercioğlu, geçtiğimiz günlerde sunuculuğunu üstlendiği programa kızı ve oğlunu çıkarmış ve çocuklarına Cumhuriyet Bayramı’yla ilgili fikirlerini sormuştu.



2

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında yaptığı yayında Semercioğlu kızı Pera'ya, "Bugün Cumhuriyet Bayramı. Atatürk ve Cumhuriyetle ilgili ne söylemek istersin?" sorusunu yöneltti. Pera'nın verdiği cevap ise ağızlar açık bıraktı.



3

Semercioğlu'nun kızı Pera ise söz konusu soruya "Cadılar Bayramını cumaya almasalardı iyi olurdu” yanıtını vererek şaşkınlık yaratmıştı.



4

Küçük kızın bu sözleri üzerine konuşan Seray Sever ise "Ben sana ne diyorum Amerikan emperyalizmi. Çocuklar Cumhuriyet Bayramı yerine Cadılar Bayramı'nı düşünecek halde" demişti.



5

Öte yandan çok sayıda sosyal medya kullanıcısı da Cengiz Semercioğlu'na tepki gösterdi. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Savaşla kazanılmış Cumhuriyeti, uydurma bayrama tercih eden nesil" diyerek söz konusu durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirmişti.



6

Canlı yayında yaşanan olayın ardından Deniz Akkaya ise sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla daha önce kızıyla mayolu poz verdiği için kendisini eleştiren Cengiz Semercioğlu’nu yerden yere vurdu.



7

Instagram'ın hikaye kısmında konuyla ilgili açıklamada bulunan ünlü model, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Canlı yayında Cumhuriyet Bayramı'nı bırak baba, sen cadılar bayramından haber ver diyen çocuğun suçu yok elbet...



8

Başkalarına anne babalık üzerinden fütursuzca yazılar yazabilen zihniyetin bir de baba olması sıkıntı bu dünyada...



9

Acaba bunu bir ünlünün çocuğu yapsa neler yazardı bu zad... İlahi adaletten haberi yok elbet... Bir gün öğrenecek ablası..."



10

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr