Deney film konusu ve oyuncuları

Deney filmin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Uyku düzeni ile ilgili deney yapmak için Türkiye'ye gelen Rus bilim insanının deneyleri ve deneklerde ki değişimleri anlatan film gerilim türünde bir filmdir. Deney filmin konusu nedir? Deney oyuncu kadrosu kimlerdir? İşte ayrıntılar.

25.06.2022-15:34 - (Son Güncelleme: 25.06.2022-15:34) Deney film konusu ve oyuncuları

Gerilim film türünde ki Deney filminin yönetmenliğini Birol Kurt üstlenirken, Serdar Yıldırım, Selçuk Kılıç ve Ercüment Fidan gibi oyuncular rol almaktadır. Film 13 Mart 2020 tarihinde vizyona girmiş izleyicilerle buluşmuştu.

Deney filmi konusu nedir?

Rus Silahlı Kuvvetlerinde bilim adamı olan Albay Vladimir, gizli bir deney üzerine çalışmaya başlar. Rusya'dan deney için gerekli izinleri alamayan Vladimir çareyi Türkiye'ye gitmekle bulur. Sahte belgeler ile ekibi ile Türkiye'ye giderler ve orada bir mekan ayarlarlar orayı saklı bir hale getirir. Mekanı sağlık ekipmanları ile donatır. Albay ve ekibi uyku üzerine bir deney yapmak isterler ve denek aramaya başlarlar. Kaldıkları evin çevresinde insanları kaçırmaya başlarlar. Bütün hazırlıklar tamamlanınca otuz gün sürecek uyku deneyi başlar. Altı hücreden oluşan deneklerin otuz gün boyunca temel ihtiyaçlarını karşılanması için gerekli malzemeler bulunmaktadır. Deneklerin uyumaması için ışıklar düzenlenir. Belirli aralıklarla da içeriye kimyasal gaz salınır. Deneyin 15.günün de deneklerde farklılıklar görülür. Gün geçtikçe insanlıktan çıkarlar.

deney

Rus bilim insanı Albay Vladimir, ülkesinde gereken izinleri alamadığı için sahte bir kimlikle deneyi gerçekleştirmek için Türkiye'ye gelir. Hemen ekibiyle birlikte çalışmaya başlayan albay, gizli bir yeri hücreye çevirmiş ve teçhizatını oraya yerleştirmiştir. Uyku deneyi yapacak olan albay ve ekibi, kaçırdıkları insanları denek olarak kullanır. Otuz günlük uyku deneyi başlar. İnsanlık dışı koşullar, ışık ve kimyasal gazlar altında uyumaya zorlanan denekler zamanla akıllarını kaybetmeye başladılar. Deneyin on beşinci gününden itibaren deneklerde metamorfizmalar gözlenir. Denekler artık oraya getirildiklerinde ilk günkü kişiler değiller. Deney filmi Mart 2020 tarihinde vizyona girdi.

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal