29.06.2019-11:06 (Son Güncelleme:04.09.2023-11:27)


1

Demet Özdemir kimdir?

Demet Özdemir kimdir?

26 Şubat 1992 tarihinde Kocaeli’nde doğan Demet Özdemir, üç çocuklu bir ailenin en küçüğü. Ünlü oyuncunun ailesinde göçmenlik var. Söylenene göre anneannesi Bulgaristan göçmeni. Annesi ve babasının boşanmasının ardından annesi ve ablasıyla İstanbul’a taşınan Özdemir, o dönemlerde babasıyla görüşmemeye başlamış. Ancak daha sonra baba kız barışmışlar.



2

Demet Özdemir'in Venedik tarzı dalga konusu oldu

Demet Özdemir'in Venedik tarzı dalga konusu oldu

Uluslararası en iyi kadın ödülünü almak üzere Venedik'e giden Demet Özdemir, kıyafeti ve makyajı ile alay konusu oldu. Oldukça özensiz bulunan Özdemir'in saçı makyajına eleştiri yağdı.



3

Demet Özdemir ve yeni aşkı

Demet Özdemir ve yeni aşkı

Oğuzhan Koç ile olan evliliğini 5 ay sürdürebilen Demet Özdemir, tek celsede boşanmıştı. Güzel oyuncu yeni aşkı ile ilk paylaşımı yaptı. DJ sevgilisinin mekanına giden Özdemir, eğlendikleri o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Güzel yıldızın fanları, “Oğuzhan Koç bu fotolar sonrası pişman olacak” şeklinde yorumlarda bulundu.



4

Kaç yaşında?

Kaç yaşında?

Ekranların aranan isimleri arasında yer alan Demet Özdemir, 30 yaşındadır.



5

Boyu kaç?

Boyu kaç?

Yaptığı danslarla da dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Demet Özdemir, 1.70 boyundadır.



6

Kariyeri

Kariyeri

Kariyerine dansla başlayan Demet Özdemir şarkıcı Bengü’nün dans ekibinde yer almış ardından da ünlü Efes Kızları kadrosuna dansçı olarak dahil olmuştur. 2011 ile 2013 yılları arasında oyunculuk eğitimi alan Özdemir, ilk olarak Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide fantastik bir karakteri canlandırdı.



7

Can Yaman ile Erkenci Kuş dizisinde partner olan Özdemir, başarıyı yakalamıştı.



8

Ancak onu zirveye ulaştıran işi senaryosu, kadrosu ve hikayesiyle Doğduğun Ev Kaderindir oldu. Oyuncu burada İbrahim Çelikkol ile başrolleri paylaştı. Son dönemlerde Oğuzhan Koç ile olan ilişkisinde yaşadıkları ile gündem olan ünlü oyuncu, geçtiğimiz aylarda evlendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr