Demet Akalın, Serenay Sarıkaya’ya Övgü Yağdırdı

Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü şarkıcı Demet Akalın, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Akalın, Serenay Sarıkaya hakkında söyledikleriyle dikkat çekti.

19.03.2021-12:51 - (Son Güncelleme: 19.03.2021-12:51) Demet Akalın, Serenay Sarıkaya’ya Övgü Yağdırdı

Demet Akalın, Serenay Sarıkaya’nın Maldivler tatilinden yaptığı paylaşımlar için ‘Kim çekiyor bu fotoğrafları? İnanılmaz ışık vardır orada, telefonu değiştir’ yorumunda bulunmuştu. Akalın’ın güzel oyuncuya yaptığı yorum kısa süre içinde gündem olmuştu.

Demet Akalın, geride bıraktığımız gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcıya, Serenay Sarıkaya’ya yaptığı yorum hatırlatıldı. Bunun üzerine Akalın, şu sözlerle Sarıkaya’ya övgü yağdırdı: ‘Serenay insan mı! Serenay insan değil, çok beğeniyorum onu. Bence ilah, yani Türkiye'de tek’

‘TATİL GÜZELDİ’

Demet Akalın, ailesiyle birlikte gittiği Dubai tatili ile ilgili de ‘Tatil güzeldi. İşimizin, gücümüzün başına döndük’ dedi. Okan Kurt’un ‘Biz Hira ile havuza girerken, Demet Hanım alışverişine baktı’ sözleri ise ünlü şarkıcıyı kahkahaya boğdu.

‘ŞUNU ALASIM GELDİ’

Demet Akalın, basın mensuplarının ‘Ece Erken, sosyal medya hesabından Alişan ile barışmanızla ilgili açıklamalarda bulundu’ sözleri üzerine ise espri yaparak konuyu değiştirdi. Yakınlardaki bir mağazadaki oyuncak ayıları işaret eden Akalın, ‘Alişan deyince şunu alasım geldi’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal