29.02.2020-10:51 (Son Güncelleme:25.04.2024-13:52)


1

Esed Rejimi tarafından İdlib'e düzenlenen hain saldırının ardından Türkiye sınır kapılarını mültecilere açarak AB'ye geçmelerine izin verdi. Demet Akalın konuyla ilgili Twitter hesabından paylaşım yaptı. Demet Akalın konuyla ilgili Twitter hesabından yaptığı paylaşımla tepki çekti.



2

Geçtiğimiz günlerde İdlib'de Esed Rejimi tarafından düzenlenen hain saldırının ardından 33 askerimiz şehit olmuş 32 askerimiz yaralanmıştı.



3

Yaşananlar üzerine Türkiye, sınırları içerisinde yaşayan Suriyeli mültecilerin AB'ye gidebilmesi için sınır kapılarını açmış ve Suriyeliler akın etmişti.



4

Twitter'da çok konuşulan Suriyeli mültecilerin sınır kapılarına akın etmesi konusunda bir yorum da ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan geldi.



5

Mültecilerin sınır kapısına gitmeye başlamasının ardından Demet Akalın, 'İnşallah doğrudur' yorumunda bulundu. Bir sosyal medya kullanıcısının 'Gidecekler açılırsa' yanıtının ardından 'Her şey bedava! Gidecekler' cevabını verdi.



6

Demet Akalın’ın açıklamaları sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından tepki ile karşılan ve ırkçılık olarak yorumlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr