20.11.2019-12:52 (Son Güncelleme:25.04.2024-04:23)


1

Demet Akalın ve eski eşi Okan Kurt geçtiğimiz akşam ünlü bir eğlence mekanının 10. yıl kutlamasındaki gecede el ele boy gösterdi.



2

Ünlü popçu Demet Akalın ve eski eşi şimdiki sevgilisi Okan Kurt'un bir arada gören basın mensupları ikiliyi soru yağmuruna tuttu.



3

Muhabirlerden biri Demet Akalın ve Okan Kurt çiftine 'Evlenecek misiniz?' sorusunu yöneltti. Demet Akalın verdiği cevapla olay oldu.



4

Akalın, muhabirin sorusuna 'Biz böyle mutluyuz. Evlilik çok matah bir şey değil yani.' sözlerini sarf etmesi sosyal medyada deprem etkisi yarattı.



5

Bazı sosyal medya kullanıcıları Demet Akalın'ı evlilik açıklamaları nedeni ile yerden yere vurarak sert eleştirilerde bulundu.



6

Uzun zamandır 'saat' polemiği yaşayan Demet Akalın ve meslektaşı Berkay, eğlence mekanının 10. yıl kutlamasındaki gecede pişti oldu.



7

Muhabirler Demet Akalın ve Berkay'ın günler sonra aynı mekanda yer alması üzerine 'Berkay Bey yukarıda karşılaştınız mı?' sorusunu sordu.



8

Demet Akalın, 'Ne yapayım, öldüreyim mi adamı? Buzlar erimedi ama daha bizde sıkıntı olmaz. Daha demin Berkay ile birlikte iş teklifi bile geldi.' cevabı ile kafaları karıştırdı.



9

NE OLMUŞTU?

NE OLMUŞTU?

Berkay Şahin'in, eşi Özlem Ada Şahin doğum yapınca Demet Akalın tarafından hediye edilen saati sattığı iddia edilmişti. İddiaya göre; Durumdan haberi olan Demet Akalın, meslektaşı Berkay Şahin'e sinirlenip küsmüştü.



10

Yakın dost olan Berkay ve Demet Akalın'ın arası hediye edilen saat yüzünden bozulmuş ve Berkay, bir daha konuşmak istemediğini söylemişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr