20.06.2020-11:54 (Son Güncelleme:19.04.2024-06:26)


1

Kitap okumayı sevenler, kitaplarının güzel bir şekilde de yerleştirmek ister. Bazen hazır alınan kitap tutacaklarını evinizde çok kolay bir şekilde yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Üstelik arkadaşlarınız bu yaratıcılığınıza da bayılacak. İşte evde yapabileceğiniz dekoratif kitap tutacakları...



2

Genellikle mutfakta kullandığımız peçete tutacakları sofralara güzel bir hava katar. Fakat peçete tutacaklarını kitaplarınızı tutması için de kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Peçete tutacaklarını ister kendi renginde isterseniz de boyayarak kitaplarınızı tutması için kullanabilirsiniz.



3

Farklı yapıdaki lambalar şüphesiz herkesin dikkatini çeker. Bunları evimizin dekorasyonu için kullandığımız gibi kitap tutacağı olarak da kullanmak oldukça şık bir görüntü yaratacaktır.



4

Yaratıcılığınızı kullanmanın zamanı gelmedi mi? Taşlardan harika tutacaklar yapabilirsiniz. Dışarıdan alacağınız düzgün kare taşların üzerine istediğiniz resmi çizerek kullanabilirsiniz.



5

Plakları kitap tutacağı olarak kullanmayı hiç denediniz mi? İster olduğu gibi isterseniz de boyayarak kullanabileceğiniz plakaları, bir kısmını bükerek kolay bir şekilde tutacağa dönüştürebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR