06.07.2020-18:04 (Son Güncelleme:29.03.2024-09:01)


1

Giyim tarzınız sizi diğer insanlardan ayıran en önemli etkendir. Bunun için kendimizde devamlı farklılıklar yaratmak isteyebilirsiniz. Bunu yapmak oldukça kolay olduğunu duyunca şaşıracaksınız. Değişikliğe giyindiğiniz gömleklerin yakalarından başlayabilirsiniz.



2

Son zamanların belki de en çok tercih edilen nakış işleme modası gömlek yakalarında oldukça ilgi görmüş gibi. Sizde koyu renk gömleklerinizin yakalarını renkli tasarımlar ile güzelleştirebilirsiniz.



3

Kedileri çok seven bir insansanız bunu gömleğinizde de yansıtabilirsiniz. Peki nasıl dediğinizi duyar gibiyiz... Hiç merak etmeyin çünkü yapımı oldukça basit. İlk olarak gömleğinizin yaka kısımlarına kedi patisi çizin ve kesin. Ardından keserek etrafını kalın olacak şekilde dikin. Aynı şekilde gömleğinizin düğme kısmını da kedi yüzü çizerek kesebilirsiniz.



4

Tek renk gömleklerinize yapraklı kumaştan kestiğiniz parçaları dikebilirsiniz. Bu şekilde sade gömleğinizi birden renkli ve havalı olacaktır. Aynı şekilde kol kısımlarına da bunu uygulayabilirsiniz.



5

Gömlek yakalarınıza çok farklı tasarımdaki aksesuarlar kullanarak oldukça modern bir görünüm elde edebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR