20.03.2020-15:08 (Son Güncelleme:29.03.2024-17:18)


1

Değeri 172 TL Olan Android Uygulamaları Ücretsiz Oldu

Değeri 172 TL Olan Android Uygulamaları Ücretsiz Oldu

Google, Play Store’da kampanya yaptı. Android kullanıcılarını sevindiren bu gelişmeyle birlikte Google Play Store üzerinde 165 TL’ye satılan 6 uygulama kısa süreliğine ücretsiz yapıldı. Peki, bu uygulamalar hangileri? Uygulamalar ne işe yarıyor? ve normal şartlarda fiyatları ne kadar? İşte Detaylar:



2

Duck Warfare

Duck Warfare

Yine karşınızda bir oyun var. Burada da ördeklerle birleşip evinizi düşmanlara karşı koruyorsunuz. Normal günlerde 3,50 liraya satılan oyun, 1 gün boyunca ücretsiz olacak.



3

Hd Screen Recorder No Root Pro

Hd Screen Recorder No Root Pro

Bu uygulamayla root’a gereksinim duymadan ekranda video kaydı yapabilirsiniz. Ekran kaydedici Pro, reklam barındırmayan bir ekran görüntüsü kayıt programıdır. 3,99 TL'ye satılan bu uygulama kısa süreliğine ücretsiz indirilebiliyor.



4

Ykp 2

Ykp 2

Uygulama sayesinde dilediğiniz gibi, birbirinden farklı duvar kağıtları üretebilir ve kullanabilirsiniz. Normal fiyatı 12 lira olan YKP 2, 3 gün boyunca ücretsiz olacak.



5

13 Puzzle Rooms: Escape game

13 Puzzle Rooms: Escape game

Puzzle Rooms, bir odadan bulmacaları tamamlayarak ilemeye çalıştığınız bir oyun. Macera oyunlarını seviyorsanız Puzzle Rooms’u beğeneceğinizi umuyoruz. 13 liraya satılan bu oyun, 1 gün boyunca ücretsiz olacak.



6

HD CAMERA PRO

HD CAMERA PRO

HD Camera Pro ile, birçok profesyonel kamera ayarıyla sayesinde birbirinden eşsiz kayıtlar alabilirsiniz. Google Play Store üzerinden 24 TL satılan HD Camera Pro kısa süreliğine ücretsiz olacak.



7

KORG Kaossilator for Android

KORG Kaossilator for Android

Müzik yapmaya ilgi duyuyorsanız tam size göre bir uygulama. İçerisinde barındırdığı farklı ses ve enstrümanlar sayesinde çok farklı şarkılar besteleyebilirsiniz. Uygulama diğer günlerde 115 liraya satılıyor. Ancak 2 gün boyunca ücretsiz olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR