Deezer Aile Hi Fi Paketini Duyurdu.

Yüksek ses kalitesi sunan Hi-Fi özelliği artık aile paketinde de kullanıabilecek.

24.03.2021-16:52 - (Son Güncelleme: 24.03.2021-16:52) Deezer Aile Hi Fi Paketini Duyurdu.

Fransa merkezli çevrimiçi müzik dinleme platformu Deezer bir yıldan uzun süredir sunduğu yüksek kaliteli müzik dinleme imkânı sunan Hi-Fi  aboneliğinin kapsamını genişletti.

Türkiye'de popülaritesini son zamanlarda arttırmayı başaran Deezer'ın sunduğu Hi-Fi paketi yalnızca bireysel aboneler tarafından kullanılabiliyordu. Fransız şirketin yaptığı son açıklamaya göre, bugünden itibaren Alie Hi-Fi adında yeni bir paket duyuruldu. Böylece 6 kişiye kadar profilin oluşturulabildiği aile paketleri de Hi-Fi kalitesinde müzik dinleyebilecek.

Deezer tarafından yapılan açıklamaya göre 6 kişiye kadar kullanılabilen Aile Hi-Fi paketi aylık 35,99 Türk lirasından satışa sunulacak. Açıklanan fiyat standart aile paketinden yalnızca 9 lira fazla.

Spotify'ın standart aile paketini 29 Türk lirasından sunduğu düşünüldüğünde, çevrimiçi müzik platformları arasındaki rekabet hiç şüphesiz ki daha da büyüyecek. Spotify geniş bir müzik kütüphanesi sunsa da, son zamanlarda hem müzik severler tarafından hem de müzisyenler tarafından eleştirilre maruz kalıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal