Danimarka Milli Takımı’nda Büyük Kriz!

Danimarka Futbol Federasyonu (DBU) ile Futbolcular Birliği arasında devam eden sorunlar, Slovakya ve Galler'le oynanacak milli karşılaşmalar öncesinde ülkede büyük bir krize sebebiyet verdi.

04.09.2018-11:37 - (Son Güncelleme: 04.09.2018-11:34) Danimarka Milli Takımı’nda Büyük Kriz!

Danimarka’da Futbolcular Birliği ile DBU arasında süren, futbolcuların; reklam, imaj ve sponsorluk anlaşmalarını da kapsayan ticari haklarına ilişkin görüşmelerin olumsuz neticelenmesi, milli takımın yarın Slovakya ile oynayacağı özel maç ve 9 Eylül Pazar günü Galler ile oynayacağı UEFA Uluslar Ligi maçını tehlikeye soktu.

FUTBOLCULAR KAMPI TERK ETTİ

Taraflar arasında anlaşma sağlanamaması üzerine, Slovakya ve Galler karşılaşmaları için milli takıma davet edilen oyuncular kampı terk ederken, Danimarka Futbol Federasyonu (DBU), alt ligler de dahil olmak üzere milli takım için futbolcu aramaya başladı.

Danimarka basınına göre, federasyondan teklif alan oyuncular, milli takım futbolcularına destek vererek, milli takım davetini reddediyor.

Danimarka Milli Takımı Teknik Direktörü Aage Hareide ve yardımcısı Jon Dahl Tomasson'un da oyunculardan yana davranarak, kendilerinin seçmediği bir kadronun başında maça çıkmayacaklarını bildirmesine üzerine, federasyon yetkilileri 2 karşılaşma için teknik adam arayışına girmek zorunda kaldı.

Federasyon yetkililerinin yaptığı açıklamada, Danimarka Milli Takımı'nın Slovakya ve Galler karşılaşmasına çıkamamasının bedelinin ülke futbolu adına çok ağır olacağı ifade edildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal