26.09.2022-10:17 (Son Güncelleme:07.04.2023-12:32)


1

O Şimdi Asker

O Şimdi Asker

Bir dönem bu şarkıyla büyüdü resmen.



2

Dan Dan

Dan Dan

Gülşen yine bildiğimiz gibi.



3

Nejat İşler

Nejat İşler

Genç oyuncu İlayda Alişan ile Nejat İşler'in rol aldığı İyi Adamın 10 Günü isimli filmde yer alan ateşli sahneler kısa sürede tepki çekti.



4

Kızılcık Şerbeti

Kızılcık Şerbeti

Birsen Altuntaş'ın haberine göre RTÜK'ün ceza verdiği Kızılcık Şerbeti ile ilgili ShowTV'nin itirazını değerlendiren mahkeme, yürütmeyi durdurma kararı verdi ve RTÜK'ten savunma istedi. Dizinin bu akşam yayınlanacağı öğrenildi.



5

Mabel Matiz - Karakol

Mabel Matiz - Karakol

Mabel Matiz'in Karakol klibinde bir erkekle yakınlaştığı o sahneler gündeme damga vurdu. Klibin LGBT vurgusu yapması bütün tepkiyi üzerine topladı. Sosyal medyada eleştiri yağmuru geldi.



6

Senin Hastan

Senin Hastan

İrem Derici de RTÜK'ten yasak yiyen ünlülerden birisi.



7

Aleyna Tilki

Aleyna Tilki

Aleyna Tilki'nin klibi ağızları açık bıraktı Cesur kıyefetleri ile dikkat Çeken Aleyna Tilki'nin son klibinden bazı sahneler yayınlandı. İddialı bir klip ile yaza giriş yapacak olan Tilki ağızları açık bıraktı. İç çamaşırlı halleri takipçilerine genelev çalışanlarını anımsattı.



8

Hadise- Sıfır Tolerans

Hadise- Sıfır Tolerans

Müzik videoları yasaklanan ünlülerin başında da cesur klipleri ile sürekli gündeme gelen Hadise geliyor. Sıfır Tolerans adlı müzik videosuna sansür uygulanmıştı. Konu hakkında son açıklama ise Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin'den geldi. ''Evet, cezanın yerindeliğine inanan biriyim. Bazen verdiğimiz cezalarla o klibi daha da popüler hale getiriyoruz. 'Hadise'nin klibine ceza verirsek klip daha da popüler olur, vermeyelim o yüzden' demiştim. Arkadaşlarımız verme taraftarıydı, cezayı verdik, klip daha çok izlendi. Herkese açık olan basın organında çıplak görüntülerin yayınlanması doğru değil. Alkol ve tütün kullanımını özendirecek içeriklere de müdahale ediyoruz.'' ifadelerine yer veren Şahin'in arıdan Hadise de ''Ben klibime verilen “erotik” damgasına katılmam ve izin vermem! Bir kadın bir aşkı anlatan ve yansıtan sahneler çekince “erotik” oluyor ama erkek sanatçılarımız istedikleri gibi kadın mankenler/oyuncularla çektikleri sahneler nedense hiç ama hiç “erotik” kategorisine girmiyor'' açıklamasını yaptı.



9

Rihanna ve Shakira

Rihanna ve Shakira

Yayınladığı sene her yerde çalan bu şarkının klibi de cinsel içerikli olduğu için ceza aldı.



10

Agresifim

Agresifim

Agresifim klibi



11

Reset

Reset

Reset klibi



12

Ebru Destan

Ebru Destan

Çok fazla çıplaklık içeriğinden bu klip de yasaklandı.



13

Hande Yener - Hipnoz

Hande Yener - Hipnoz

Hande Yener'in bu klibi de ceza alan klipler arasında yerini aldı.



14

Andre Tannebergerr

Andre Tannebergerr

Andre Tannebergerr klibi olay oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr