10.03.2021-10:00 (Son Güncelleme:10.03.2021-10:00)


1

Devler Ligi'nde Borussia Dortmund ile Sevilla rövanş karşılaşmasında karşı karşıya gelmişti. Her golün altın değerinde olduğu karşılaşmada görev yapan hakemimiz Cüneyt Çakır, gol kararını iptal edip penaltı vermesi, kaçan penaltı atışını ise tekrardan kullandırması nedeniyle spor kamuoyunda gündem yarattı.



2

Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş karşılaşmasında Borussia Dortmund evinde Sevilla'yı konuk etti.



3

Karşılaşmaya damga vuran isim ise FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır oldu.



4

Ev sahibi ekibin bulduğu golü faul gerekçesiyle iptal edip penaltı atışına hükmeden Cüneyt Hoca, ardından kaçan penaltıyı tekrar ettirince Sevilla cephesi çılgına döndü.



5

Tekrar edilen penaltının gol ile sonuçlanmasının ardından hakemimizin bu kararları tüm spor kamuoyunda tartışma konusu oldu.



6

Karşılaşmanın 48.dakikasında Borussia Dortmund'un Sevilla ağlarına gönderdiği golden sonra VAR monitörünün başına geçen Cüneyt Çakır, pozisyonu uzunca bir süre izledi.



7

Pozisyonu tekrar tekrar izleyen Cüneyt Hoca, gol olan pozisyonun öncesinde bir faul olduğunu öngörerek penaltı noktasını işaret etti.



8

Penaltı atışında Sevilla kalecisi Bono köşeyi doğru tahmin ederek penaltı atışını çıkarmışken, Cüneyt Çakır bir kez daha düdüğünü çalarak hatalı bir penaltı atışı olduğunu ve atışın tekrarlanması gerektiğini işaret etti.



9

Tekrarlanan penaltı atışında Dortmund golü bulunca Sevilla cephesi Cüneyt Çakır'ın bu kararları sonrasında adeta çılgına döndü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR