Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sosyal Medyada Kemal Kılıçdaroğlu'lu İle İlgili Video Paylaştı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya üzerinden yaptığı video paylaşımda Kemal Kılıçdaroğlu'nun yersiz açıklamalarına yer verdi.

02.12.2021-09:06 - (Son Güncelleme: 02.12.2021-12:46) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sosyal Medyada Kemal Kılıçdaroğlu'lu İle İlgili Video Paylaştı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün gece resmi Twitter hesabından bir video paylaşım yaptı. Başkan Erdoğan paylaştığı video paylaşımda Kemal Kılıçdaroğlu'nun milleti hedef alan sözlerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 Aralık Çarşamba günü yaptığı video paylaşımda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı açıklamalara yer verdi. Yapılan paylaşımda Kemal Kılıçdaroğlu'nun milleti hedef alan sözleri gündem oldu.

TÜRKİYE VESAYETÇİ ZİHNİYETE BIRAKILMAYACAK

Yaptığı video paylaşımda, Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'nin vesayetçi bakış açısını eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı video paylaşıma şu notu düştü; "Milletimizi, her fırsatta kendisini tehdit eden bu vesayetçi zihniyetin insafına bırakmayacağız…"

KEMAL KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın paylaştığı Kemal Kılıçdaroğlu videosunda, Kemal Kılıçaroğlu'nun yaptığı skandal açıklamalara yer verildi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun memurları tehdit etmesi, CHP'li olmayan vatandaşlara yönelik nefret söylemleri ve ülkenin kalkınması için yapılan çalışmalar hakkında olumsuz açıklamalar dikkat çekti. AK Parti ve AK Parti seçmenine ağır sözler söyleyen Kemal Kılıçaroğlu hakkında Başkan Erdoğan şu açıklamayı yaptı; "Milletimizi, her fırsatta kendisini tehdit eden bu vesayetçi zihniyetin insafına bırakmayacağız…"

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN HELALLEŞME ÇAĞRISI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün gerçekleşen partisinin grup toplantısında yine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Toplantıda helalleşme konusuna değinen Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili helalleşme açıklaması yaptı. CHP Lideri, 251 vatandaşı katleden FETÖ’cü askerleri ima ederek, ‘Mahkemelerle süründürülen askerlerimiz ve aileleri ile helalleşeceğiz’ dedi. Kılıçdaroğlu’nun FETÖ’ye desteği büyük tepki topladı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu her gün yeni bir skandala imza atmaya devam ediyor. Yalan, yanlış, iftira, hakaret ve tehditler ile siyaset yapan Kılıçdaroğlu, dünkü grup toplantısında da defalarca tekrarladığı sözlerle gündem oluşturmak için çabaladı. AK Parti'ye oy veren seçmenden esnafa, çiftçiden yargı mensuplarına ve öğretmenlere kadar toplumun her kesimine mafyavari tehditler savuran Kılıçdaroğlu, önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı ‘helalleşme’ paylaşımının ardından, kendisine yöneltilen kimlerle nasıl hesaplaşacağına ilişkin sorulara dünkü grup toplantısında açıklık getirdi.

HALK KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİLİ TERÖR ÖRGÜTLERİ DURUMDAN MEMNUN

AK Parti'nin hazırladığı rapora göre, milli duyguları görmezden gelerek terör örgütü  FETÖ ve PKK/PYD'nin desteğini alan Kemal Kılıçdaroğlu hakkında şu sözlere yer verildi; "CHP zihniyetinin Türkiye Cumhuriyeti tarihinde sergilemiş olduğu birçok olumsuz tutum ve bunların yol açtığı birçok toplumsal travma bulunmaktadır. Kılıçdaroğlu, ani bir çıkış ile toplumun birçok kesimi ile helalleşeceğini dile getirirken, bunu nasıl yapacaklarına dair ise herhangi bir somut yol sunmamıştır. CHP, toplumun büyük çoğunluğunun bilincinde ve bilinçdışında, Türkiye'ye çok şey kaybettiren ve derin sosyolojik fay hatları oluşturan Jakoben, Batı merkezci, İslam karşıtı ve etnik ayrımcılık içeren hal ve uygulamalarıyla yer etmiş, bu nedenle belirli bir oy oranına sıkışarak tek parti döneminden bu yana millet tarafından tek başına iktidara layık görülmemiştir."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal