Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Afrin'deki Hain Saldırıya Kınama Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin'de PKK/YPG'nin gerçekleştirdiği haince saldırıyı kınadı. Başkan Erdoğan saldırı hakkında 'PKK/YPG'nin nasıl kalleş ve vahşi bir örgüt olduğunu göstermiştir' ifadelerini kullandı.

13.06.2021-14:34 - (Son Güncelleme: 13.06.2021-17:51) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Afrin'deki Hain Saldırıya Kınama Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan, Afrin'de meydana gelen haince saldırıya kınama geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan saldırı hakkında, 'Afrin'deki Şifa Hastanesine yapılan terör saldırısı, PKK/YPG'nin nasıl kalleş ve vahşi bir örgüt olduğunu göstermiştir' şeklinde konuştu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, meydana gelecek olan kritik NATO Zirvesi sebebi ile Belçika'nın başkenti olan Brüksel'e gitmeden önce havalimanında bir takım açıklamalarda bulundu. Gerçekleşecek olan NATO Zirvesi'nin gelecek 10 yıllık ittifaklar ve yol haritasını da etkileyeceğini aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli kararlar alınacağının altını çizdi. 

GÖRÜŞME, 10 YILLIK YOL HARİTASINI BELİRLEYECEK

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, gerçekleşen zirveye ilişkin 'İttifakın ilerideki 10 senelik yol haritasını belirleyecek NATO 2030 sürecine dair kararların alınacağı önemli bir zirveye iştirak edeceğiz' şeklinde konuştuktan sonra, Afrin'deki Şifa Hastanesi'ne yapılan hain terör saldırısına değindi. 

SINIR ÖTESİNDE TERÖRLE MÜCADELE 

PKK/YPG terör örgütünün Afrin'de masum sivillleri katletmesini kınayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin her daim terörle mücadelesinin sınır ötesinde de sürdüğünü dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal