Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Eskişehir Genişletilmiş İl Danışma Toplantısında Konuştu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Eskişehir Genişletilmiş İl Danışma Toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

23.10.2021-13:08 - (Son Güncelleme: 23.10.2021-15:16) Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Eskişehir Genişletilmiş İl Danışma Toplantısında Konuştu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İl Danışma Toplantısı’nda konuşma gerçekleştirdi. Eskişehir’de AK Parti İl Toplantısı’na katılan Başkan Erdoğan birçok farklı konu hakkında açıklama yaptı. Türkiye'de istikrarın teminatı olduklarını belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gelecek seçimlerle ilgili kararlılık vurgusu yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'de partisinin Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı. Başkan Erdoğan, 2023 seçimlerinden AK Parti'nin geçmişten bugüne yolculuğuna kadar çeşitli konulara değindi. AK Parti olarak son 19 yılda karşılaştıkları badireleri atlatmayı başardıklarını belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Ülkemizi, 2023 limanına inşallah selametle kavuşturacağız.’ dedi. 

DİMDİK AYAKTAYIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip’in AK Parti İl Danışma Toplantısı’nda hedeflerimiz doğrultusunda Dünya’nın en büyük ekonomisine sahip olacağız, bu kapsamda çalışmaları sürdürmeye devam ediyoruz ifadelerini kullandı. Gençler gördüğünüz gibi dimdik ayaktayız diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasında şunları söyledi; ‘Milletimizin kardeşliğini güçlendirmek dışında hiçbir amaç gütmedik, gütmüyoruz. Üzerini basa basa ifade etmek isterim ki dün olduğu gibi bugün de Türkiye'de istikrarın teminatı AK Parti ve Cumhur İttifakı'dır. Dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma hedefimize eninde sonunda muhakkak ulaşacağız. Bu uğurda çalışmaya devam ediyoruz. Türk ekonomisini yatırım, üretim, istihdam sütunları üzerinde yükseltmek için gayret gösteriyoruz. Salonlara sığmayan şu coşkunuz için şahsım adına teşekkür ediyorum. Rabbim muhabbetimizi, dayanışmamızı daim eylesin. Her zaman altını çizere söylüyorum: Biz bugünlere büyük ve güçlü Türkiye sevdasına gönül veren isimsiz kahramanların fedakarlıklarıyla geldik. Bugünlere yılın her günü, günün 24 saatini kendini bu davaya adayan kardeşlerimizin mücadelesiyle geldik. Bugünlere gece uykusunu bölerek partimizin başarısı için Mevla'ya el açan büyüklerimizin samimiyetiyle geldik. Hepsinden önemlisi biz bugünlere niyetimizi temiz tuttuğumuz, kibre, gurura nefsimizi kaptırmadığımız için geldik.

BAŞIMIZ DİK, ALNIMIZ AK

Gerçekleştirdiğimiz her başarı hepimizin ortak başarısıdır diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bazılarının ufku Ankara’yı aşamıyor oyüzden de bizi anlamıyorlar dedi. Bizim yolumuz bugün de gerektiğinde vatanı, bayrağı, ezanı ve istikbali uğruna can vermekten çekinmeyen gençlerin yoludur. Başımız dik, alnımız ak bir şekilde 20 yıldır bu yolda yürüyoruz. Buralar 15-20 yıl öncesine kadar Türkiye'nin hiçbir varlık göstermediği coğrafyalardı. Bugün kıtanın her yerinde, Türk ürünlerini, Türk şirketlerini, insanımızın yardım elini uzatan sivil toplum örgütlerini görmekten iftihar ediyorum. Bugün kıta ülkeleriyle toplam ticaretimiz 25 milyar doları aşıyor. Türk müteahhitler mega projelere imza atıyor. Bazı ülkeler, bizi Türk şirketlerinin inşa ettiği havaalanlarında, kamu binalarında karşılıyor. Bu başarı hepimizin ortak başarısıdır. Farklı coğrafyalarda yazılan destan hepimizin ortak destanıdır. Sevgili gençler, şunu genç arkadaşlarınıza iyi anlatın: Ufku Ankara'nın ötesine geçmeyenler bizim çok boyutlu dış politikamızı anlayamıyor. Bazı kesimlerin attığımız tüm bu adımlardan rahatsızlık duyduğunu görüyoruz.’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal