Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de Dünyaya Seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ABD'de, 'Nefret Söylemiyle Mücadele' Konferansında İslami nefrete ilişkin açıklamalarda bulundu.

25.09.2019-15:51 - (Son Güncelleme: 25.09.2019-17:17)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ABD'de, 'Nefret Söylemiyle Mücadele' Konferansında İslami nefrete ilişkin açıklamalarda bulundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN 'NEFRET SÖYLEMİYLE MÜCADELE' AÇIKLAMASI

"Nefret söylemi, fikir özgürlüğü parantezine asla alınmamalıdır. BM'de nefret söylemine ilişkin bir veri tabanı oluşturulması fikrini destekliyoruz." 

ABD'de, 'Nefret Söylemiyle Mücadele' Konferansında İslami nefrete yönelik sert konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Keşmir sorununa değinmeyi unutmadı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KEŞMİR'E YÖNELİK AÇIKLAMASI

"Bütün devlet kurumlarına bu konuda (Keşmir) önemli görevler düşüyor. Hem devletlerarası hem de bölgesel ve küresel nitelikli uluslararası örgütler nezdinde gerçekleştirilen somut girişimler daha etkin hale getirilmelidir."

"Barış dini olan İslam'ı terörle bir araya getirmek, çok büyük bir iftiradır, ahlaksızlıktır. Böyle bir şey kabul edilemez." şeklinde konuşan Erdoğan, "Türkiye olarak yükselen İslam düşmanlığı, ırkçılık, nefret söylemiyle etkin mücadele yönündeki çabalara öncülük etmeye devam edeceğiz." 

 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal