Cübbeli Ahmet Hoca'dan Milli Eğitim Bakanı Selçuk'a Soru!

Halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'den Milli Eğitim Bakanı'na tepki geldi. Anaokulunun mecburi olmasına tepki gösteren Cübbeli, "Anaokulunda Kuran öğretecek misin" dedi.

24.10.2018-15:21 - (Son Güncelleme: 24.10.2018-15:25)

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, 2023 Eğitim Vizyonu Belgesi'nde anaokulunun mecburi duruma getirileceğini açıklayan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a "Anaokulunda Kuran öğretecek misin?" biçiminde bir soru sordu.

"ANAOKULUNDA KURAN ÖĞRETECEK MİSİN?"

Gündemdeki meseleler ile alakalı yaptığı açıklamalarla isminden söz ettiren Cübbeli Ahmet Hoca, son sohbetinde 2023 Eğitim Vizyonu Belgesi'ne değindi. 5 yaş erken çocukluk eğitiminin mecburi eğitim çerçevesine girmesi hususuna değinen Cübbeli, "Şimdi anaokulunu da 5 yaşına düşürüyorlarmış, zorunlu yapacaklarmış, anaokulunda Kuran öğretecek misin?" biçiminde bir soru sordu.

"BIRAK DA MİLLET ÇOCUĞUNA KURAN ÖĞRETSİN"

Konuşmasının devamında "5 yaşında bırak da halk çocuğuna Kuran öğretsin" diyen Cübbeli, "5 yaşında alırsan bunu gelirse 20 yaşına dek 16 yıl bunlar ne vakit hafız olacak, bunlar ne vakit Kuran öğrenecek, bunlar ne vakit medreseden din öğrenecek" sözlerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal