CS 1.6 Hile şifreleri : Counter Strike 1.6 oyun hileleri neler? CS 1.6 ölümsüzlük hilesi, can şifresi, silah şifresi

Counter Strike, dünyanın en çok oynanan oyunlarından biridir. Özellikle CS 1.6, milyonlarca indirme ve oynatmaya sahiptir. Peki oyundaki hileler ve şifreler nelerdir? CS 1.6 hile şifreleri ve hileleri nelerdir? İşte ayrıntılar.

18.06.2022-00:46 - (Son Güncelleme: 18.06.2022-00:46) CS 1.6 Hile şifreleri : Counter Strike 1.6 oyun hileleri neler? CS 1.6 ölümsüzlük hilesi, can şifresi, silah şifresi

Sıklıkla oynanan oyunlardan birisi olan Counter Strike gelmiş geçmiş en çok oynanan oyunlar arasında yer edinmektedir. Oyun severler Counter Strike hile ve şifreleri merak etmekte ve araştırmaktadırlar. Milyonlarca kişi oyunu indirmektedir.

CS 1.6 ne zaman çıktı? Oyun devam ediyor mu?

Counter-Strike, 8 Kasım 2000'de piyasaya sürüldü. Genellikle Half-Life ile aynı pakette bulunur. Ancak oyuncular CS'yi sevdikten sonra üretici firma CS adında ayrı bir oyun çıkardı. Zamanla, Counter-Strike, CS 1.5 ve CS 1.6'nın son sürümleri Counter-Strike: Global Offensive olarak bilinir hale geldi. Şu anda CS oyunlarında en çok oynanan oyun CS:GO' dur.

CS 1.6 hileleri

Counter Strike 1.6'da oyunu daha eğlenceli hale getirmek için birçok hile bulunmaktadır. Geliştiriciler bu hileleri botlarla oynanan oyunlarda kullanmanızı tavsiye ediyor. Arkadaşlarınızla oynadığınız oyunlarda dilerseniz hile kullanabilirsiniz ancak hile kullandığınızda arkadaşlarınız da hile yapabilir. Çünkü hileleri etkinleştirdiğinizde tüm oyuncular için etkinleştirilecektir. Diğer tüm oyuncular hile ve şifre yazabilir. 

Silah Hileleri, Yaşam ve Ölümsüzlük CS 1.6'da en çok kullanılanlardır. Tabii ki duvarlardan geçme hilesini de unutmayalım. Bu hilelerin tamamına yakını oyun yapımcıları tarafından oluşturuluyor, oyunu daha iyi oynamak için hile kullanmanızı elbette önermiyoruz. Ancak botlara karşı oynamak istiyorsanız hile kullanabilirsiniz.

 

Counter

CS 1.6 bütün hile ve şifreler

-bot_difficulty: Botların zorluk seviyesini ayarlanır.

-bot_knives_only1: Bu hile ile, botlar sadece bıçak alırlar. Başka silah alamazlar.

-bot_zombie1: Bu hile ile botlar donar. 

-bot_sniper_only: Botlar sadece sniper silahı kullanırlar. Sniper vuruşunuzu deneyebilirsiniz.

-bot_kill: Oyunda ki bütün botları bu hile ile öldürebilirsiniz.

-impulse101: Para şifresidir. Bu hile Half-Life oyununda  bütün silahları açar.  İmpulse 101 en bilindik hilelerden birisidir. İstediğiniz silahı alabilirsiniz. 

-sv_cheats 1: Oyundaki hileleri aktif hale getirilir. Hileleri yazmadan önce bu şifreyi girmeniz gerekmektedir.

-pausable 1: Komut oyunu durdurur.

-pausable 0: Bu komut ile oyunu tekrar başlatırsınız.

-sv_gravity 100: Oyundaki uçma şifresidir. Beğenilen hilelerden birisidir.  Özellikle Assault haritası bu hile ile eğlenceli hale geliyor.

-mp_startmoney 16000: Oyundaki başlangıç parası  16000 değerindedir. Burada sayıyı değiştirebilirsiniz , istediğiniz rakamı yazabilirsiniz.

-changelevel bölüm ismi: Bu hilede "bölüm ismi" yazan yere istediğiniz bölümün adını yazabilirsiniz. Hileyi çalıştırdıktan sonra o bölüm neyse oraya doğrudan geçiş yaparsınız. 

-noclip: Oyunun müthiş hilelerinden birisidir. Noclip duvardan geçme hilesidir. Bu kod ile  duvardan geçmeyi aktifleştirirsiniz. 

-gl_spriteblend1 = Cross kalınlaştırmayı sağlamaktadır.

-give_weapon_silahın ismi: Burada "silahın ismi" kısmına istediğiniz silahın adını yazarak silaha sahip oluyorsunuz.

-hud__fastswitch: Çok hızlı şekilde silah değiştirmeyi sağlayan bir hiledir.

-impulse102: Bu hileyle botlardan kan gelir, kemiklerinin kırılmasını sağlarsınız.

-sv_wateraccelerate: Bu kod ile suyun üstünde daha hızlı bir şekilde yürümeniz gerçekleşmiş olur. 

-notarget: CS 1.6'daki görünmezlik hilesidir. Etkili bir hiledir.

-timeleft: Bölümün bitme süresini gösterir.

-gl_zmax3600:  Hile ile duvarın arkası görülür.

-nextmap: Oyun bittikten sonra hangi harita açılacaksa onu gösterir.

-restart: Oyunu yeniden başlatmayı sağlar.

-Currentmap: Bölümün adı öğrenilir.

-+reload: En etki eden hiledir. Bu hile otomatik mermi doldurmayı sağlamaktadır. Şarjör değişmeden sürekli ateş edebilirsiniz.

--reload: Otomatik mermi doldurma hilesini iptal eder.

CS 1.6 hileleri nasıl yazılır?

Oyunda hile kaydı yapmak için ilk olarak ESC tuşu altındaki " é" butonuna basmanız gerekiyor.  Daha sonra komut ekranında sv_cheats 1 kodunu yazarsanız diğer kodlar çalışmayacaktır.

CS 1.6 para hilesi

Oyunda hile parası impulse101'dir. Komut isteminden impulse101 yazarak hileleri etkinleştirebilirsiniz. Bitişik yazıldığında çalışmıyorsa, "impulse 101" şekilde tekrardan deneyin. Bu hileye HalfLife'da silah hilesi denilmektedir. Ancak CS 1.6'da bu normal bir para dolandırıcılığıdır. 16000 jeton kazanırsınız. 

CS 1.6 uçma hilesi

Uçuş ipucu "sv_gravity 100"dür. Bunu yazarken oyundaki uçma özelliğini etkinleştirebilirsiniz. Uçmak için Ara Çubuğuna basmanız gerekecek.

CS 1.6 silah hilesi

Oyunda direkt hile silahı yok fakat hile para birimi olan impuls101'e tıklayarak istediğiniz silahı satın alabilirsiniz. Ayrıca bomba, sis bombası, zırh ve daha fazlasını kullanabilirsiniz. 

CS 1.6 duvardan geçme hilesi

Oyundaki en tuhaf numaralardan biri duvarların üzerinden atlamak. Duvarı aşmanın hilesi noclip. Başka bir deyişle, komut penceresine "noclip" yazarsanız, oyun içi duvar geçişini etkinleştirmiş olursunuz.

CS 1.6 görünmezlik hilesi

Görünmezlik şifresi notarget'tir.

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal