15.09.2021-16:20 (Son Güncelleme:15.09.2021-16:41)


1

Dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, Manchester United takımı ile Young Boys'un mücadelesinden önce yaşanan talihsiz bir olayla gündeme geldi. Ronaldo'nun çektiği şut güvenlik görevlisi kadını yaralayınca, yıldız futbolcu görevlinin yardımına koştu.



2

Dünya yıldızı Cristiano Ronaldo dün oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk açılış maçı olan Young Boys maçında yaptığı bir hareket ile çok büyük gündeme geldi. Portekizli futbolcu, maçtan önce ısınırken futbol topuna sert bir vuruş yaptı.



3

Portekizli futbolcunun çektiği şut saha kenarındaki kadın güvenlik görevlisine geldi. Güvenlik görevlisi sert şutun ardından yere yığıldı. Cristiano Ronaldo hemen kadın güvenlik görevlisinin yardımına koştu.



4

Cristiano Ronaldo, maçta attığı golün ve kırdığı rekorun yanı sıra maçtan önce ısınma sırasında yaptığı hareketle de gündem oldu. Futbolcu maçtan önce ısınmak için şut çekerken, çektiği şut saha kenarındaki kadın görevliye geldi. Kadın görevli topun kendisine çarpmasının ardından sırt üstü yere attı ve acıyla kıvrandı.



5

Yıldız futbolcu anında görevlinin yanına yardım etmek için koştu. Kaza sonrası görevliye sağlık ekipleri müdahale etti ve kadın iyileşerek ayağa kalktı.



6

Young Boys ile Manchester United'ın karşı karşıya geldiği karşılaşmada, Manchester United'ın tek golünü atan Cristiano Ronaldo, attığı golün yanı sıra başka bir olayla daha gündeme geldi. Cristiano Ronaldo bu maçta Şampiyonlar Ligi grup aşamasında 177'nci maçında görev almıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR