22.05.2020-13:43 (Son Güncelleme:29.03.2024-01:00)


1

Türkiye’yi de etkisi altına alan Coronavirüsünden korunmak için alınan tedbirler doğrultusunda bütün restoranlar kapatıldı. Ancak normalleşme süreci ile bir kısmı yavaş yavaş açılmaya başladı. Peki, Coronavirüsü sonrası ofislerde hangi önlemler alınacak? Detaylar haberimizde…



2

Açık büfe olan restoranlar açık büfeyi kaldıracak.



3

Masaların arası en az iki metre olacak.



4

Girişte müşterilerin ateşi ölçülecek.



5

Yemeklerde yapılan şovlar olmayacak.



6

Personeller maske, eldiven ve bone ile çalışacak.



7

Mekanın kapasitesinin yüzde 50’si kadar müşteri alınacak.



8

Masadaki baharatlıklar kaldırılacak onun yerine tek kullanımlık poşetlere konulacak.



9

Paketli halde tek kullanımlık çatal, bıçak, kaşık verilecek.



10

Garsonlar masa masa dolaşmayacak, self servise yönlendirilecek.



11

Gıda güvenliğini ön planda tutan işletmelere sertifika verilecek.



12

Camekanda sergilenen yemeklerin üstü şeffaf kapaklarla kapatılacak.



13

Masalarda en az yüzde 70 alkol bazlı tek kullanımlık ıslak mendiller bulunacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR