Çorum’da Kan Bağışı Kampanyası Düzenlendi

Çorum’da düzenlenen kan bağışı kampanyasına hız kesmeden devam ediliyor.

27.05.2021-19:15 - (Son Güncelleme: 27.05.2021-19:18) Çorum’da Kan Bağışı Kampanyası Düzenlendi

Çorum'un Osmancık ilçesinde düzenlenen kan bağışı kampanyası devam ediyor. 'Her damla kan kurtarılan bir candır. Haydi, kan bağışına' sloganıyla gerçekleşen kan bağışı kampanyası 26-27 Mayıs tarihleri içinde meydana gelecek. 

Türk Kızılay Osmancık Temsilcisi Osman Sivritepe, bağışçılara teşekkürlerini sunarak ‘Türk Kızılay olarak Osmancık'ta 26-27 Mayıs günleri, Beyler Çelebi Cami yanında, saat 10.30 ile 18 arasında kan bağışı almaya devam ediyoruz.' dedi.

'BANA NE LAZIM DEĞİL, BİR GÜN BANA DA LAZIM’ 

Bağışçılara madalyalarını takan devamlı kana ihtiyaç olduğuna vurgu yapan Sivritepe 'Pandemi ve ramazan ayında kan vermenin düştüğü ve sürekli kan ihtiyacı olduğunu unutmayalım. 'Bana ne lazım değil, bir gün bana da lazım’ anlayışı ile bağış notlarımıza bekliyoruz. Bu bağış günlerimizde de bağış yaparak madalya almaya hak kazanan bağışçılarımızın madalyalarını takdim ettik' şeklinde konuştu.

‘BAĞIŞÇILARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ’ 

Maddi bir değeri olmasa da manevi değeri olan teşvik etmek için Kızılay ve şifa bulan hastalar adına bağışçılarımıza teşekkür ederiz’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal