Çorum’da Araçta Sıkışan 2 Kişinin Yardımına İtfaiye Ekipleri Koştu

Çorum’da yaralıların imdadına ekipler yetişti. Denetimlerden çıkan otomobil önce park halindeki bir otomobile daha sonra ise yaya kaldırımına çarptı. Kaza sonrası araçta sıkışan 2 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

27.04.2021-17:03 - (Son Güncelleme: 27.04.2021-17:03) Çorum’da Araçta Sıkışan 2 Kişinin Yardımına İtfaiye Ekipleri Koştu

Kaza, öğle saatlerinde Çorum’un Gülabibey Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’nde gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, 49 yaşındaki Zahide K.'nın kullandığı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ardından önce park halindeki ticari bir araca çarptı sonrada yaya kaldırımına çıktı. 

YARALILAR HASTANEDE TEDAVİYE ALINDI 

Yaşanan çarpışmanın şiddetiyle otomobilde bulunan Zahide K. ve Vasfiye Ö.(80) araç içerisinde sıkışarak yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine ile olay yerine sağlık ekipleri ile İtfaiye kaza kırım ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekibinin çalışmasıyla sıkıştıkları yerden çıkartılan yaralı kadınlar 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardında Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

ARAÇLARDA MADDİ HASAR OLUŞTU 

Kazada araçlarda büyük ölçüde maddi hasar oluşurken araçlar çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal