Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
Corona’dan Aşk Çıktı!
Tuğçe Arıbaş
Corona’dan Aşk Çıktı!
25.03.2020 Çarşamba 10:59

Coronavirüs’ün ülkemizde görülmeye başlamasıyla hayatlarımız bir anda değişti. Gençler, yaşlılar, ünlüler derken özel sektörde çalışanların bir kısmı hariç herkes evine kapandı.

Herkesin evinde olmasıyla bazı ünlü isimler taşın altına elini koydu.

Ezgi Mola kiracılarından bu ay kira almayacağını söylerken; Armağan Çağlayan takipçisinin ekmek almaya çıkamayan yaşlı ailesi için iletişim bilgilerini isteyip seve seve yardım etmek istediğini belirtti.

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, acil durum hazırlık ve müdahale programlarını finanse eden Clara Lionel Derneği’ne 5 milyon dolar bağışta bulundu.

Ünlü çift Blake Lively ve Ryan Reynolds, kar amacı gütmeyen, ihtiyacı olanlara güvenli gıda yardımı sağlayan iki kuruluşa toplam 1 milyon dolarlık bağış yaptı.

Televizyonlarda ya da sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarla hayatımızda yer alan ünlülerle corona ile birlikte daha çok vakit geçirir olduk. Özellikle gece 8’de başlayan sosyal medya üzerinden canlı yayında sohbetler ve konserlerle corona aradaki mesafeleri adeta aramızdan aldı. Hepimiz farklı hayatların içinde ortak anılar biriktirip, aynı hislerden geçiyoruz.

Tabi karantinada geçen süreler uzadıkça bazı ünlü isimlerin hisleri artıp bazılarının da ortaya çıkt!

Libidosuyla gündemden düşmeyen Can Yaman, eski sevgilisi Demet Özdemir’in fotoğrafına yorum yaptı. Libidosunun mu kendisinin mi yorum yaptığı bilinmez ama Demet Özdemir gelen bu yorumu görmezden gelmekle yetindi.

Uzun süre devam eden ilişkiler yaşayan Oğuzhan Koç, karantinada olduğu dağ evinde Cansu Dila ile birlikte olduğu ve ikilinin aşk yaşadığı ortaya çıktı. Aynı yerde fotoğraf paylaşan ikili böylece birlikte olduklarını kendi kendilerine ifşalamış oldu.

Oğuzhan Koç ilk ünlü olduğu senelerde Çok Güzel Hareketler Bunlar’dan Zeynep ile uzun süre ilişki yaşamamış, ardından ilişkisi varken Yağmur Tanrısevsin ile oynadığı dizide ki aşk gerçek olunca Zeynep’ten ayrılmıştı. Hatta o dönem Zeynep’ten ayrılmadan Yağmur Tanrısevsin ile ilişki yaşadığı ve bu ilişkinin Zeynep tarafından yakalandığı iddiaları gündeme gelmişti.

Yakalanmak demişken;

Uzun zamandır yalnız olan, jürisi olduğu O Ses Türkiye programında aşkla ilgili pek çok şarkıda göz yaşlarını tutamayan ve evlenmek istediğini her fırsatta dile getiren Hadise, kısa bir süre önce Kaan Yıldırım ile aşk yaşamaya başlamıştı. Hadise’nin Yıldırım’ın köpeği ile çektirdiği fotoğrafla ortaya çıkan aşkta bir dejavü hissi gibi tekrar aynı şey yaşanarak bu sefer paylaşılan fotoğraflardan çiftin karantinada birlikte aynı evi paylaştıkları ortaya çıkmış oldu.

Corona sebebiyle eskisi kadar hareketli magazin haberleri yok belki ama hepimizin çıkarması gereken çok büyük derslerimiz var.

Coronayla birlikte küçücük şeyleri dert edip hep daha iyisini istediğimiz hayatlarımızda aslında sokağa güvenle çıkabilmenin, bir yakınımıza doyasıya sarılabilmenin bile ne büyük özgürlük olduğunu görmeliyiz…

Her olası terslikte ben nasıl olsa yurt dışına kaçarımcılar, hepimizin aynı gemide olduğunu görmeliler. Bazen planların tutmadığını istese de gidemeyeceğini öğrenmeliler…

Bencilce ihtiyacından fazlasını alanlar yüzünden, ihtiyaç olan ürünü bulamadığımızda nasıl olsa hep var mantığıyla müsrifçe harcadıklarımızın aslında ne kadar değerli olduğunu görmeliyiz…

Hz. Ömer, “Bir an için ölümü unutabilirim.” diyerek bir dostundan her gün günde iki kez, kendisine ölümün olduğunu hatırlatmasını ister. Arkadaşı kabul eder ve her gün Hz. Ömer’in yanına giderek “Ömer! Ölüm var ölüm” der. Günlerden birinde dostu yine aynı sözleri tekrarlar. Bunun üzerine Hz. Ömer şöyle buyurur: Gelmene gerek kalmadı. Kendime aynada bakarken saçlarımda beyazları gördüm. Onlar bana ölümü hatırlattı. Bundan sonra her aynaya baktığımda zaten hatırlayacağım…

Günümüzde de coronavirüs bu dünyanın sonu yokmuş gibi yaşayanlara ölümle aslında ne kadar burun buruna olduğumuzu hatırlatmalı… Hatırlatmalı ve bundan sonrasında unutturmamalı…

Ve ayrıca; evde olmaktan veryansın eden arkadaşlar, umarım yoğun bakımda yalnız, sevdiklerinizden uzak olmanın evde olmaktan, sokaklarda birçok şüpheliyle dip dibe olup hasta olmaktan ne kadar da iyi olduğunu anlayamadıkları için pişman olmayı öğrenmezler…