Çorlu’da Uyuşturucu Operasyonu Yapıldı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Çorlu Grup Amirliği ekipleri tarafından uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. Düzenlenen operasyonda satışa hazır uyuşturucu madde yakalandı.

08.04.2021-17:43 - (Son Güncelleme: 08.04.2021-17:43) Çorlu’da Uyuşturucu Operasyonu Yapıldı

Tekirdağ’da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Çorlu Grup Amirliği ekipleri tarafından halk arasında Kore Mahallesi olarak da bilinen Hıdırağa Mahallesinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şüphelilere dair operasyon gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen çalışmalar sırasında polis ekipleri belirlenen bir şüphelinin önünde beklediği boş haldeki evin çatı kısmında ve şahsın üzerinde arama yaptı. 

ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU YAKALANDI 

Yaptıkları aramalarda satışa hazır şekilde fişeklenmiş halde 170 fişek eroin maddesi, bir miktar bonzai adı da verilen sentetik kannabinoid ile uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 200 TL para yakalandı. 

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR 

Uyuşturucu maddelere el koyan polis ekipleri konu ile ilgili olarak İ.K. isimli şüpheli şahsı uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak suçlaması ile gözaltına aldı. 

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal