31.05.2022-12:45 (Son Güncelleme:31.05.2022-17:06)


1

Rüzgar Erkoçlar

Rüzgar Erkoçlar

Onu ekranlarda ilk defa Nil Erkoçlar olarak dizi ve reklamlarda izleme şansımız oldu. Geçtiğimiz yıllarda geçirdiği cinsiyet geçiş ameliyatından sonra nil Erkoçlar olan ismini Rüzgar Erkoçlar olarak değiştirdi.



2

Buck Angel

Buck Angel

LGBT topluluğunun yaşayan bir efsane olarak kabul ettiği isim Buck Angel. profesyonel olarak mankenlik yapıyor ve yıllarca sırrını saklıyordu.



3

Beren Güney

Beren Güney

Cinsiyet geçiş operasyonu ile gündem olan Beren Güney, ameliyat sonrası yaptığı paylaşım ile herkesi şaşırttı. Ameliyattan sonra alt kısmını paylaştı.



4

Susan adında bir kız olarak doğan Buck Angel yıllar sonra hayatına erkek olarak devam etme kararı aldı.



5

Ahmet Melih Yılmaz

Ahmet Melih Yılmaz

Armağan Çağlayan'ın Gör Beni konuğu trans birey olmaya karar veren Çukur dizisinde canlandırdığı Timsah Celil karakteriyle hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz oldu. Cinsiyet değiştiren oyuncu adını Meli Bendeli yaptı. Cinsiyet değiştirme sürecini anlatan Bendeli, başka bir ülkeye yerleşmek istediğini belirtti. Timsah Celil' "Hayatım gitmiyordu. Kabuslardan bir yerlerden atıyorum kendimi sürekli. İlerletemiyorum hayatımı. Bu sosyal olarak da böyle, iyice eve kapanmalar böyle... Dünyadan çekilmiştim veya onu öldürecektim, Allah'tan korktum travesti oldum yani öyle söyleyeyim" diyerek dikkat çekti. Ünlü oyuncu konuşmasında "Ona ben 'travesti olacağım' diye mesaj attım. Arkandayım dedi, yanımda olacaktın dedi. Ben önüme baktım. Böyle olmamın kendisiyle alakası yok. Geç kalmamın alakası var. O yüzden önüme çıkan herkese kızgınım. Anama, oyunculuğa, unutamadım adama, herkese ayrı kızıyorum. Evvelimi bilmeyen ahirimden hesap sormasın. İnsanların şaşkınlıklarını anlıyorum da teessüflerini anlamıyorum" dedi. Bu anlarda Armağan Çağlayan gözyaşlarına hakim olamadı ve "Bu kadar sert bir şey beklemiyordum açıkcası. Bir insanın herkese kızgın olması taşınması çok zor bir yük" dedi.



6

Neslihan Doğrusöz

Neslihan Doğrusöz

Neslihan Doğrusöz'ü, İşte benim stilim isimli yarışmada tanımıştık. Reklam çekimlerinde, moda ve kapak çekimlerinde yer alan Doğrusöz, cinsiyet değiştirme kararı aldı.



7

Thams Beatie

Thams Beatie

Thomas Beatie, dünyanın ilk hamile erkeği olarak uluslararası ilgi gördü. Eşi kısır olduğundan, Beatie cinsel organlarını bir bebek sahibi olabilmesi için tutmaya karar verdi.



8

Beatie bugüne kadar 3 kez doğum yaptı.



9

Selin Ciğerci

Selin Ciğerci

Bebek Okan olarak bilinen Selin Ciğerci geçirdiği ameliyatlar ile adını duyurmuştu. Babası ünlü bir hazır giyim firmasının sahibi olan olan ciğerci hayatını DJ’lik yaparak sürdürüyordu. Ailesinin cinsiyet değiştirmesini istemediğini belirten ciğerci, annesinden harçlık alarak ameliyat parası topladığını söylemişti.



10

Selin Ciğerci katıldığı bir programda sorulan sorulara verdiği cevaplar ile gündem oldu. Programda "Para karşılığı seks yaptığınız için pişman mısınız?" sorusun karşısında ne diyeceğini bilemedi. Selin Ciğerci "Pas" diyerek soruya yanıt vermedi. Selin Ciğerci daha sonraki soruya odaklanmakta da zorlandı. Gelen soruya "Beynim o kadar gitti ki sizi anlamakta zorluk çekiyorum şu an" şeklinde konuştu.



11

Conchita Wurst

Conchita Wurst

Conchita Wurst sakallı kadın olarak kendisine bir isim yaptı. Asıl adı Jean Paul Gaultier ve mesleğe göre bir süpermodel.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR