Cimbom Denizli'ye Patladı!

Süper Lig'in 20.Haftasında geçtiğimiz hafta derbi mücadelesinde Beşiktaş'a 2-0 mağlup olan Galatasaray evinde oynadığı karşılaşmada tam 6 gol bularak adeta Yukatel Denizlispor'a patladı.

20.01.2021-21:27 - (Son Güncelleme: 20.01.2021-21:27) Cimbom Denizli'ye Patladı!

Karşılaşmaya ev sahibi ekip oldukça hızlı başladı. Henüz dakikalar 7'yi gösterirken Belhanda'nın asistinde ceza sahası içerisinden düzgün bir vuruş yapan Emre Akbaba topu ağlara göndererek skoru 1-0'a getirdi. Golün ardından maçın başından beri kurmuş olduğu baskısı sürdüren sarı kırmızılılar Ryan Babel'in asistinde şık bir vuruş yapan Feghouli ile skoru 2-0'a getirdi. Yenilen 2.golün ardından konuk ekip baskısını hissettirmeye çalışsada yakalmış olduğu fırsatları değerlendiremedi. İlk yarının son anlarında Denizlispor'un uzaklaştıramadığı top sonrasında Ryan Donk 45+1'de kafa vuruşuyla tabelayı 3-0'a getirdi ve bu pozisyon ilk yarının son pozisyonu oldu. 

İlk yarıyı 3-0 önde kapatan Galatasaray ikinci yarının hemen başında 48.dakikada Denizlispor'un 18 yaşındaki golcüsü Tusha'nın golüne engel olamadı ve maç 3-1'e geldi. Attığı golün ardından rakip yarı alanda daha hareketli bir oyun sergileyen yeşil siyahlılar yakaladığı fırsatlarda 7 ay sonra formasına kavuşan Fernando Muslera'yı geçemedi. 60.dakikada savunma arkasına koşu yapan Sarrachi topla buluştuktan sonra kaleci Pantilimon'la karşı karşıya kalıp şutunu gönderdi ancak kaleciden seken top savunmada Muhammet'e çarparak ağlarla buluştu ve skor 4-1'e geldi. Yenlen 4.golün ardından oyun disiplinini kaybeden konuk ekip kısa bir süre içerisinde gelişen Belhanda'nın uzaktan sert vuruşunda ağlarla buluşan topa engel olamadı. Sarı kırmızılılar Belhanda'nın golüyle skoru 5-1'e getirmesinin ardından oyunun kontrolünü elinde tuttu. Karşılaşmada uzatma dakikalarının son anlarında ise savunma arkasına atılan topta Sekidika çaprazdan çok sert bir vuruşla Pantilimon'u avlarken skor 6-1'e geldi ve Cimbom sahadan 3 puanı 6 gol ile alarak ayrıldı.

Karşılaşmanın ardından Galatasaray aldığı 3 puanla lig sıralamasında 3.sıraya yükselip zirve takibini sürdürüken Yukatel Denizlispor ise 14 puanda kalarak ligin  sonunda 21.sıradaki yerinden kurtulamadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal