18.07.2020-16:00 (Son Güncelleme:18.04.2024-03:44)


1

Yüzümüzün nasıl göründüğü bizim için çok önemlidir. Yaş ilerledikçe ve fazla mimik yaptıkça cildinizde sarkmalar meydana gelmektedir. Bu da yaşlılığın belirtisi olarak görülür. Zaman içinde de bu ilerler ve cildinizde çok fazla kırışıklık gözükür. Bunu engellemek için pahalı ürünlere para vermenize gerek yok. Evde uygulayacağınız bu hareketler cilt sarkmasını engelleyecektir.



2

Dudak Çevresi İçin

Dudak Çevresi İçin

Bu hareket için dudaklarının arasına bir kalem almalısınız. Ardından yüzünüzün başka bir yerini kırıştırmamaya özen göstererek ve fazla mimik yapmadan kalemi öne ve arkaya doğru hareket ettirin. Dudak çevresindeki kasların zorlandığını hissediyorsanız hareket işe yarıyor demektir. Bu hareketi gün içerisinde birkaç kez tekrardan yapabilirsiniz.



3

Yüz Yogası İçin

Yüz Yogası İçin

Son yıllarda oldukça popüler olan yüz yogası, düzenli olarak yapıldığında yüz kaslarını harekete geçirerek etki gösteren bir yöntemdir.



4

Kaş Kaldırmak İçin

Kaş Kaldırmak İçin

Göz çevrenizi sıkılaştırmak için üç parmağınızı kaşlarınızın üzerine koyun ve kaşınızı hafifçe yukarı doğru kaldırın. Bu hareketi yaparken alnınızı kırıştırmamaya özen gösterin. Kaşlarınızı yukarı kaldırırken ter etki yapmayı hedefleyerek aynı anda hafifçe aşağıya doğru çatmaya çalışın. Kaş ve göz çevrenizdeki kasların bu hareket sayesinde çalıştığını hissedeceksiniz. Bu hareketi 15 defa tekrarlamanız da yarar var.



5

Gıdı Sarkmasını Önlemek İçin

Gıdı Sarkmasını Önlemek İçin

Bu hareketi yapmak için başınızı geriye doğru atarak alt dudağınızı mümkün olduğu kadar üst dudağınıza doğru yukarıya kaldırmaya çalışın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR